Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kirjafoorumissa innovoidaan vastuullisesti

15.11.2021 10:45Uutiset » Tapahtumat
Otavan Kirjapaino Oy:n toimitusjohtaja Marko Silventoinen esiintyy Canonin kirjafoorumissa. Kuva: Canon.

Canonin virtuaalinen Future Book Forum 2021 järjestetään 2.12.2021. Tapahtuman teemana on painetun kirjan muutosprosessi vastuullisen innovoinnin avulla. Alan asiantuntijat jakavat näkemyksiään innovatiivisista ideoista ja siitä miten ala voi tehdä painetusta kirjasta entistäkin vastuullisemman.

Tiedotteen mukaan vastuullisuus on yhä tärkeämpää kaikille kirja-alan toimijoille. Tämän vuoden Canon Future Book Forumin teemana on kestävän innovoinnin edistäminen kirjan kustantamisen kaikilla osa-alueilla aina kirjojen tekemisestä, jakelusta ja käytöstä lähtien niiden vaikuttavuuteen kuluttajien elämässä.

Viime vuonna Future Book Forum 2020 -tapahtumaan osallistui lähes 1 000 online-osallistujaa yli 65 maasta. Nyt yhdeksättä kertaa järjestettävä Future Book Forum 2021 perustuu viime vuoden tapahtuman menestysreseptiin, ja sitä isännöidään jälleen virtuaalisessa muodossa.

Foorumissa on myös suomalaisia esiintyjiä. Otavan Kirjapainon toimitusjohtaja Marko Silventoinen ja Otavan kehityspäällikkö Pekka Kuurne kertovat, kuinka Otavan liiketoiminta toteuttaa konsernissa tehokasta datapohjaista painettujen kirjojen toimitusketjua, joka perustuu tiedon ja innovatiivisten digitaalisen painamisen työnkulkujen vuorovaikutukseen.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta Canonin verkkosivuilta. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Array
Share: