Xeroxin messusuunnitelmat selvillä

23.2.2018 08:25Uutiset » Tapahtumat
Xerox Versant 3100 -digipainokone.

Xerox tähtää asiakkaidensa liiketoiminnan kasvattamiseen kannattavasti. Tähän yritys tarjoaa ratkaisuksi automatisoitua, laadukasta ja luotettavaa digipainamista. Sign, Print & Pack -messuilla Xerox esittelee erityisesti Versant-tuoteperheen sekä FreeFlow ja XMPie -ohjelmistojen tarjoamia mahdollisuuksia.

– Monet menestyvät alan yritykset toimittavat asiakkailleen yhä pienempiä painosmääriä entistä lyhyemmillä toimitusajoilla. Tämä tilausmäärien kasvu on sinänsä hyvä, mutta se aikaansaa kuitenkin uusia paineita. Autamme asiakkaitamme ymmärtämällä tilauksen ja laskutukset väliset prosessit sekä tehostamaan niitä kohtia, mistä suurin hyöty saavutetaan, sanoo Timo Huotari, Production Business Manager, Xerox.

Xeroxin digipainokonevalikoima on Huotarin mukaan erittäin vahva ja alan laajin. Messuilla Xerox esittelee digipainotuotannon automaatiota tilauksesta valmiiksi painotuotteeksi. Toinen teema on monikanavaisen julkaisemisen ja viestinnän tarjoama mahdollisuus uusien palvelujen kehittämiseen.

Entistä nopeampia Versant-painokoneita

Xerox lanseerasi keväällä 2017 kolme uutta tooneritekniikkaan perustuvaa Versant-digipainokonetta. Tuotesarjasta on tullut suosittu keskivolyymin digipainamisen työhevonen. Messuilla ovat esillä Versant 3100 -malli sekä sen pienempi sisar Versant 180 Performance Package. Molemmat tarjoavat korkeaa kuvan laatua, laajempaa materiaalivalikoimaa ja edistyneitä inline-viimeistelyominaisuuksia.

– Versantin tuottavuus, automaatio ja viimeistelymoduulit ovat jo osoittautuneet vahvoiksi työjuhdiksi tuhansissa painotaloissa ympäri maailmaa, Huotari sanoo.

Versant-koneiden nopeutta ja tuottavuutta lisäävät EFI:n uudet Fiery tulostinpalvelimet. Messuilla ovat esillä EFI:n uudet Fiery NX Premium ja NX Pro -tulostuspalvelinalustat.

– EFI:n mukaan Xerox on heidän suurin tulostuspalvelinasiakkaansa. EFI Fiery -ripeistä puolet asennetaan Xerox -merkkisten koneiden eteen. Siksi tutkimus ja kehitystyö ovat Xeroxin kanssa toisella tasolla muihin laitevalmistajiin verrattuna, Huotari sanoo.

Osastolla esitellään myös monia ohjelmistoratkaisuja, kuten Xerox FreeFlow Core -työnkulkuautomaatio sekä XMPie StoreFlow, E-Media ja Trans Media -web-to-print ja monikanavaviestintäratkaisut.

Reino Lantto

Lue lisää Sign, Print & Pack -messuista ja rekisteröidy messuille osoitteessa sipp.fi.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: