Ipexin ainoa suomalainen osasto

18.5.2010 17:01Uutiset » Tapahtumat

Fastbindin tuotemerkkiä Espoossa valmistava Maping Co (myynti Suomessa: Sidose Oy) on Ipexin ainoa suomalainen näytteilleasettaja, jolla on oma osastonsa. Maping esittelee messuilla kirjansidonnan ratkaisuja, erityisesti kuvakirjatuotannon jälkikäsittelyä, kuten kovakansisidontaa painetuilla kansilla.

Tällä kertaa esillä on ennätysmäärä Fastbind-laite- ja tarvikeuutuuksia.
Tarvikepuolella tullaan näkemään muun muassa Lay-Flat Paper, joka on uusi 170 gsm lasertulostettava paperi, jolla saavutetaan sidoksen erinomainen aukeavuus. Lisäksi esillä ovat innovatiivinen vahvikepahvisarja SnapCover, joka helpottaa personoitujen kovien kansien valmistusta sekä LamiFree Tacking Sheet -tarra-arkki, joka on kehitetty nopeuttamaan painettujen kovien kansien valmistusta.

Laitepuolen uutuuksista esillä ovat Fastbind C500 käsinuuttari, joka on kehitetty erityisesti kirjan kansien nuuttaukseen. Uusia sidontalaitteita ovat myös BooXTer Uno ja BooXTer Trio sekä FotoMount F42 valokuvakirjojen valmistukseen.

Käy katsomassa tuoreimmat Fastbind-uutuudet, saat palvelua ihan suomeksi. Fastbindin tuotteita löydät myös Xeroxin, Canonin ja Konica Minoltan osastoilta.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: