Interpack-messut valtavan kiinnostuksen kohteena

13.4.2017 09:00Uutiset » Tapahtumat
Interpack 2014-messut. Kuva: Messe Düsseldorf.

Interpack-messujen tilojen kysyntä on ollut suurinta niiden yli 55 vuoden historiassa. Näytteilleasettajia on peräti 2 700 yli 60 maasta. Myös rinnakkaistapahtuma pakkausalan alihankintateollisuuden komponenttimessut on bookattu täyteen.

Laajuutensa ja kansainvälisyytensä puolesta interpack on ainutlaatuinen esittelyfoorumi yrityksille, jotka tarjoavat pakkausteknisiä ja oheisprosessien tuotteita ja ratkaisuja sekä pakkausmateriaaleja ja välineitä elintarvike-, juoma-, makeis-, leipomo-, lääke- ja kosmetiikkateollisuudelle sekä non-food-kuluttajatuotteiden ja teollisuushyödykkeiden valmistajille.

Erikoisteemana messuilla käsitellään Teollisuus 4.0 -aihepiiriä yhteistoiminnassa Saksan koneiden ja teollisuuslaitosten rakennusyhdistys VDMA ry:n kanssa.

Erikoisnäyttely innovationparc tutustuttaa pakkauskonsepteihin ja -ratkaisuihin, jotka auttavat vähentämään elintarvikkeiden hävikkiä.

Interpack-messut järjestetään 4.-10.5. Düsseldorfissa.

Messujen suomalaiset näytteilleasettajat löytyvät tästä. Näiden lisäksi Metsä Board on mukana saksalaisen yksikkönsä kanssa hallissa 11.

Share: