HP:n lateksirekka saapuu Finngrafiin

31.1.2013 12:30Uutiset » Tapahtumat

hp latex truck

HP Latex Application -rekka on kiertänyt ympäri Eurooppaa havainnollistamassa visuaalisen viestinnän ammattilaisille uusista mahdollisuuksista laajentaa ja tehostaa liiketoimintaa. Nyt tämä demoauto saapuu vihdoin Suomeen ja se parkkeerataan 17.–19.huhtikuuta Jyväskylän FinnGraf-messuille, HP:n ja Seri-Decon yhteisosastolle G-110.

HP haluaa rekan avulla inspiroida perinteisen visuaalisen viestinnän toimijoita laajentumaan uusien liiketoimintamahdollisuuksien pariin. Esimerkiksi sisätilojen yksilöllinen sisustaminen on kasvava trendi. HP WallArt Solution -ohjelmistolla voidaan luoda persoonallisia ja korkealaatuisia sisustuselementtejä kaupalliseen mainoskäyttöön, kauppoihin ja yksityisiin asuntoihin.

Messurekassa järjestetään tietoiskunomaisia luentoja ympäristöä kunnioittavista tulostustuotantoratkaisuista. HP Designjet L28500-lateksitulostimen toimintaan paneudutaan puolestaan lyhyen workshopin merkeissä. Rekassa voi tutustua myös HP:n laitteiden laajaan materiaalivalikoimaan ja nähdään inspiroivia, lateksiteknologialla toteutettuja lopputuotteita.

Share: