HP Print and Cut -tuotantokokonaisuus Jusslan Demopäivillä

24.8.2017 10:14Uutiset » Tapahtumat
HP:n Print and Cut -lateksitulostimia.

Seri-Deco esittelee paljon kiinnostusta herättäneen uuden HP Print and Cut -tuotantokokonaisuuden Jusslan Demopäivillä 6.–7. syyskuuta. Tukkuri havainnollistaa myyntinäyttelyssä muutenkin suurkuvatuotannon mahdollisuuksia sekä tehokkuutta ja laatua parantavia ratkaisuja laitteiden ja tarvikkeiden käyttödemojen sekä tietoiskujen merkeissä.

– Osoitamme laitedemoissa kuinka saumattomasti yhteen toimivat erilliset tulostin ja leikkuriyksikkö yhdistettynä samaan työnkulkuohjelmistoon voivat olla integroitua ratkaisua tehokkaampi ja vähemmän tilaa vievä tuotantoratkaisu, kertoo Seri-Decon markkinointipäällikkö Miia Mustonen.

HP Latex -suurkuvatekniikan laajat käyttömahdollisuudet ovat näyttävästi esillä mm. korkealaatuisten ja hajuttomien mainoskuvien sekä sisustuselementtien tuottamiseksi. Näyttelytilaan sisustettu huone antaa paljon vinkkejä suurkuva-alan tuotantomahdollisuuksista tilojen kaupalliseen uudistamiseen ja sisustamiseen.

Tapahtumapäivillä havainnollistetaan kuinka vuonna 2008 lanseerattu HP Latex -väritekniikka tarjoaa niin pienyrittäjälle, keskikokoiselle tuotantotalolle kuin teollisille tulostajille hyödyllisiä työkaluja aineiston suunnitteluun, tehokkaaseen työnkulkuun ja korkeamman laatutason ylläpitämiseen.

– Käsittelemme tietoiskuissa HP Latex -tulostimen sisäistä HP CSP -profilointityökalua (HP Custom Substrate Profiling), jonka avulla tulostaja varmistaa tuotantolaadun kaikissa tilanteissa sekä voi minimoida tuotantoajan ja materiaalihävikin, kertoo Mustonen.

Tietoiskuissa käsitellään myös yrittäjien kotisivuille integroitavia, pilvipalvelussa toimivia suunnittelu- ja tuotanto-ohjelmistoja. Seri-Decon myyntinäyttelyssä korostetaan myös viimeistelyn tehokkuutta.

Jusslan Demopäivät on suurkuva- ja erikoispainolaitteistojen sekä -tarvikkeiden maahantuojien samanaikaisesti järjestettävä demotapahtuma 6.-7. syyskuuta 2017. Ovet ovat auki klo 9-16 viidellä eri graafisen alan toimijalla: Seri-Decolla, Canonilla, KTA/Cortexilla, Signcomilla ja Sesomalla.

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa demopaivat.fi.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: