Harvinaista seminaariherkkua

19.9.2014 13:03Uutiset » Tapahtumat

Print 3.0 puhujat

Print&Media järjestää 19.11. Helsingissä seminaarin nimeltä Print 3.0, jonka pääteemana on moderni digitaalinen printtiliiketoiminta osana monikanavaratkaisuja. Seminaarin sisältö tulee olemaan hyvin korkeatasoinen sekä ulkomaan että kotimaan puhujien osalta.

– Olen todella tyytyväinen sekä seminaarin esiintyjäkaartiin että tapahtuman kumppaneihin. Puhujat tulevat varmasti antamaan osallistujille paljon tietoa ja ideoita moderniin printtiliiketoimintaan, erityisesti digitaalisen painamisen, monikanavajulkaisemisen ja sosiaalisen median hyödyntämisen osalta. Olen ollut mukana järjestämässä useita AGI- ja Print&Media-seminaareja ja mielestäni nyt meillä on paras sisältö ja puhujat, uskaltaa tilaisuuden järjestäjä Print&Media Publishing Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Hakola väittää.

– Lisäksi taukojen aikana osallistujilla on mahdollisuus tutustua tapahtuman korkealaatuisiin kumppaneihin ja heidän ratkaisuihin. Kumppaneiksi ovat tällä hetkellä varmistuneet Canon, Konica Minolta, Ricoh, Xerox ja Print Power -hanke. Nämä kumppanit tukevat hienosti seminaarin sisältöantia, Hakola lisää.

Harvinaista herkkua

Tilaisuudessa kuullaan muun muassa amerikkalaisen Infotrends-tutkimusyhtiön Euroopan alueen digipainamisen yksikön johtajaa, Ralf Schlözeriä, joka esiintyy Print 3.0 -seminaarissa sekä aamu- että iltapäivällä.

– Infotrends on erittäin arvostettu tutkimuslaitos paino- ja julkaisualalla globaalisti. Ralf Schlözerillä on ainutlaatuista tietoa esimerkiksi Pohjoismaiden ja Suomen digitaalisen painamisen markkinoista, Hakola kertoo.

Suomalaisista caseista kuullaan muun muassa Hansaprintin Jukka Saariluomaa, joka tulee kertomaan Hansaprintin merkittävästä investoinnista mustesuihkuteknologiaan. Katso koko ohjelma seminaarin nettisivuilta: http://print3.0.pmlehti.fi/.

Print 3.0 -seminaarin ilmoittautuminen on avattu osoitteessa https://holvi.com/shop/print3dot0/. Syyskuun ajan seminaarin osallistumismaksu on early bird -hinnalla 250 euroa sisältäen aamiaisen, lounaan ja iltapäivätarjoilun. Lokakuusta alkaen osallistumismaksu on 300 euroa + alv.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Seminaarin kanssa samana päivänä aukeaa kaksipäiväiset pakkausalan Empack-messut Helsingin Messukeskuksessa. Varsinkin kauempaa tuleville on hyvä mahdollisuus lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: tulla keskiviikkona Print 3.0 -seminaariin Helsingin Etelärantaan ja käydä torstaina Empack-messuilla.

Lisätiedot: http://print3.0.pmlehti.fi/

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: