Granolla iso rooli jääkiekon MM-kotikisoissa 2022

22.1.2021 10:34Uutiset » Tapahtumat

Grano on kisojen virallinen yhteistyökumppani MM-kisoissa toukokuussa Helsingissä ja Tampereella. Grano huolehtii mm. kisojen aineistonhallinnasta ja toimittaa painotuotteita sekä tapahtumaratkaisuja.

Kumppanuuksien solmiminen on tärkeä osa kisojen järjestämistä. Kumppanuudet ovat toiminnallisia, eli jokaisella yhteistyötaholla on rooli MM-kisojen järjestelyissä. Granon osuus on merkittävä onnistuneiden kisojen toteuttajana. Granon EMMi-aineistonhallintaratkaisu toimii MM-kisojen media- ja aineistopankkina. Lisäksi Grano toimittaa kisojen painotuotteita ja tapahtumaratkaisuja.

Granon toimitusjohtaja Pekka Mettälä on huippuinnoissaan yhteistyöstä.

– Jääkiekon MM-kotikisat ovat monestakin näkökulmasta katsottuna upea tapahtuma. Kisoihin liittyvät elämyksellisyys, yhteisöllisyys ja monikanavaiset osallistumismahdollisuudet tekevät tapahtumasta ennennäkemättömän. On hienoa olla mukana vaikuttavimman viestinnän tuottamisessa näin merkittävässä maailmanlaajuisessa tapahtumassa, Mettälä iloitsee.

Suomi isännöi miesten jääkiekon MM-kisoja 13.−29.5.2022. Suomen yhdeksännet MM-kotikisat pelataan Tampereella ja Helsingissä. Kisojen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Kisajärjestelyt etenevät hyvin teemalla Making Miracles.

Share: