GrafTec 2010 – uusi graafisen alan ammattitapahtuma

25.11.2008 12:11Uutiset » Tapahtumat

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään syksyllä 2010 uusi graafisen alan ammattilaisille ja heidän asiakkailleen suunnattu messutapahtuma Graftec 2010.

– GrafTec 2010 järjestään alan teollisuuden, painotalojen ja laitemaahantuojien aloitteesta, sillä pääkaupunkiseudulle kaivataan laajaa ja kansainvälistä alan ammattitapahtumaa. Tavoittelemme messuvieraita kotimaan lisäksi muun muassa muista Pohjoismaista sekä Baltiasta ja Pietarista, kertoo Suomen Messujen kehityspäällikkö Jussi Kivikari.

Nelipäiväinen GrafTec pidetään ensimmäisen kerran syyskuussa 2010 ja sen jälkeen kolmen vuoden välein. Messukokonaisuuteen kuuluvat myös samaan aikaan järjestettävät pakkaus- ja materiaalinkäsittelyalan pohjoismainen kärkitapahtuma PacTec 2010 ja elintarvikkeiden tuotantoteknologian FoodTec 2010. Kävijät pääsevät yhdellä kertaa tutustumaan kaikkiin messuihin.

Kokonaisuuden järjestää Suomen Messut tiiviissä yhteistyössä toimialan järjestöjen ja medioiden kanssa. PacTec ja FoodTec -tapahtumat pidettiin viimeksi vuonna 2007 ja niissä vieraili yli 8000 kävijää.

Kivikarin mukaan tapahtumasta on tarkoitus rakentaa alan liiketoimintaa laajasti esittelevä kokonaisuus, joka hyödyttää sekä graafisen alan ammattilaisia että painotöiden ostajia ja suunnittelijoita. Messujen ohessa järjestetään useita alan järjestöjen kokouksia ja koulutustapahtumia.

GrafTec 2010
21.– 24.9.2010
Helsingin Messukeskus

Tapahtuman Internet-sivut avautuvat joulukuussa osoitteessa www.graftec.fi.

Share: