Graafinen ja pakkausala kohtaavat Messukeskuksessa

12.6.2019 09:48Uutiset » Tapahtumat
Suurkuvatulostus oli yksi Sign, Print & Pack 2018 -messujen pääteemoista. Kuva: Print & Media,

Graafisen viestinnän ammattitapahtuma Sign, Print & Pack on ensi keväänä osa laajaa messukokonaisuutta, johon kuuluvat myös pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat. Sign, Print & Pack järjestetään Messukeskuksessa 11.-12.3.2020.

Sign & Print -messukonsepti on pyörinyt menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuonna 2017 messut laajenivat painoteollisuuden ja suurkuvatuotannon lisäksi käsittämään pakkausalan tuotteet, jolloin nimeksi vaihtui Sign, Print & Pack. Vuonna 2018 maaliskuussa järjestettiin onnistuneesti ensimmäiset Sign, Print & Pack -messut Suomessa Messukeskuksessa. Nyt on vuorossa toinen kerta.

Painotuotteiden, suurkuvatuotteiden, teippausten, myymälä- ja ulkomainonnan tai ruoka- lääke- tai kuljetuspakkausten parissa työskentelevät löytävät inspiraatiota ja uusinta tietoa Sign, Print & Pack -messuilta. Samaan aikaan Messukeskuksen viereisessä hallissa järjestetään pakkausalan PacTec-, FoodTec- ja PlastExpo-messut sekä isossa hallissa Gastro Helsinki -messut. Esimerkiksi elintarvikkeiden pakkaamiseen liittyvää tietoa on tarjolla runsaasti eri tapahtumissa.

Lisätietoa Sign, Print & Pack -tapahtumasta löytyy sivulta www.sipp.fi

Share: