Graafinen ala on ottanut GrafTec-messut hyvin vastaan

21.1.2010 01:00Uutiset » Tapahtumat

GrafTec 2010 kokoaa painoalan ja markkinointiviestinnän ammattilaiset yhteen ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Uusi graafisen teollisuuden, painoviestinnän ja markkinoinnin tapahtuma esittelee uusimpia innovaatioita, parhaita vakiintuneita käytäntöjä ja mielenkiintoisia markkinointiratkaisuja. Mukana on niin koneita ja materiaaleja kuin palveluntarjoajia ja IT-ratkaisujakin.

Uuden messutapahtuman näyttelytilamyynti on käynnistynyt hyvissä merkeissä. Messut on nähty myös erinomaisena tilaisuutena niin alan yhteisille tapaamisille, henkilöstökoulutukselle, asiakastilaisuuksille kuin juhlillekin.

KTT:n 80-vuotisjuhla GrafTecin yhteydessä
Messujen aikana ammattilaisten kokoaminen alan yhteisiin tilaisuuksiin on helpompaa. Tämän mahdollisuuden on huomioinut myös Kirjapainoteollisuuden Työnantajaliitto.
– Odotamme Helsingissä järjestettävien graafisen alan messujen olevan huipputapahtuma, jossa laaja joukko näytteilleasettajia esittäytyy alan yrittäjille. Messut kulminoituvat osaltamme perjantai-illan 80-vuotisjuhlaan, toteaa toiminnanjohtaja Maija Piiparinen.

Hansaprint tuo henkilökuntansa GrafTec-messuille
Graafisen alan yhteinen tapahtuma on oiva tilaisuus päivittää yrityksen henkilökunnan tietoja ja katsastaa alan toimijoiden uusia ratkaisuja. Hansaprint tuo messuille lähes koko henkilökunnan torstaina 23. syyskuuta 2010.
– Valitsimme GrafTec-messut syksyn henkilöstöpäiviemme paikaksi kokonaisuuden vuoksi. Messujen aikana voi tutustua kaikkiin uusimpiin laite- ja materiaali-innovaatioihin sekä päästä aina tärkeisiin keskusteluihin muiden alan toimijoiden kanssa. Järjestämme samalla myös oman sisäisen ajankohtaistilaisuutemme, kun koko henkilöstö on paikalla. Uskomme myös, että pääkaupunkiseudulla järjestettävä tapahtuma kerää kävijöiksi asiakkaitamme, joille on lähellä kerrankin tarjolla graafisen alan koko kirjo, kertoo Hansaprintin varatoimitusjohtaja Mika Suortti.

Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään pakkausalan PacTec ja elintarviketeknologian FoodTec 2010 -messut. Kävijät pääsevät yhdellä rekisteröitymisellä tutustumaan kaikkiin kolmeen tapahtumaan.

Lisätietoja:
PacTec 2010, GrafTec 2010
Tiedottaja Petra Samppa, puh (09) 1509 380

Share: