Fujifilm jakaa tietoa kestävästä digipainamisesta

22.2.2021 08:30Uutiset » Tapahtumat
Fujifilmin raportti kertoo eri tavoista, millä brändit voivat tehdä ympäristöystävällisiä päätöksiä hankkiessaan painotuotteita kampanjoihinsa. Kuva: Fujifilm.

Fujifilm jakaa sekä paperilla että online tietoa kestävän kehityksen mukaisesta digipainamisesta. Yritys on julkaissut raportin tästä aiheesta brändeille ja painotaloille. Yritys järjestää myös aiheesta webinaarin 24.2.2021.

Fujifilmin raportti Digital print for a circular economy kertoo eri tavoista, millä brändit voivat tehdä ympäristöystävällisiä päätöksiä hankkiessaan painotuotteita kampanjoihinsa. Aiheena ovat erityisesti uuden tekniikan tarjoamat mahdollisuudet jätteiden vähentämiseen ja kierrättävyyden lisäämiseen.

– Viime vuosikymmeninä tapahtuneet radikaalit painotekniikan muutokset ovat erittäin positiivisia ympäristön kannalta. Niiden merkitystä ei kuitenkaan tunneta laajasti alan ulkopuolella, sanoo Mark Stephenson, joka on Fujifilm Europen digitaalisten painojärjestelmien tuotepäällikkö.

Stephensonin mukaan EU:n kiertotalousohjelma sekä kuluttajien ja brändien vaatimukset tulevat johtamaan entistä tarkempaan painomateriaalien, tuotantoprosessien ja syntyvän jätteen arviointiin.

Fujifilmin raportti julkaistaan The Really Sustainable Production Show -tapahtumassa, ja sen on saatavilla myös Fujifilmin tapahtumasivulta.

Share: