FinnGrafin rinnalle kyberturvallisuutta

2.10.2014 07:50Uutiset » Tapahtumat

Graafisen teollisuuden ja viestintäalan ykköstapahtuma, FinnGraf 2015 -messut, järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 23.-25. syyskuuta 2015. Jo kymmenettä kertaa järjestettävillä messuilla on esillä koko graafinen sekä viestintäala materiaaleista valmiisiin tuotteisiin ja palveluihin. Messujen rinnalla järjestetään nyt Kyberturvallisuusmessut.

FinnGraf 2015 kehittyy ja laajenee, sillä sen rinnalla Jyväskylän Paviljongissa pidetään Kyberturvallisuus & ICT 2015 -messut. Ne järjestetään eri halleissa, mutta kävijät pääsevät halutessaan helposti tutustumaan molempien messujen tarjontaan. Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Ilari Tervakangas sanoo, että messuyhdistelmä tarjoaa merkittäviä synergiaetuja kummallekin osapuolelle.

– Graafinen ala on riippuvainen tietoverkoista, sillä aineistot liikkuvat nykyään lähes pelkästään sähköisesti. Myös yritysten käyttämät koneet ovat yhteydessä tietoverkkoihin, Tervakangas muistuttaa.

Suomen ensimmäiset Kyberturvallisuusmessut järjestettiin Jyväskylän Paviljongissa syyskuun alussa yhdessä Tekniikka 2014- ja Turvallisuus 2014 -messujen kanssa.

Share: