Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Fespan näytteilleasettajien määrä kaksinkertaistui

12.5.2022 14:50Uutiset » Tapahtumat
Fespa-messut 2022 kattavat jälleen hyvin koko suurkuva-alan tuotteiden kirjon. Kuva: Fespa.

Visuaalisen viestinnän suurmessut Fespa Global Print Expo on pystynyt lähes kaksinkertaistamaan näytteilleasettajien määrän vuoden 2021 suppeammista messuista. Nyt Berliiniin on tulossa 340 kansainvälistä suurkuva-alan toimittajaa, joiden joukossa ovat myös monet isot suurkuva-alan yritykset, jotka jättivät Amsterdamin messut väliin.

Nyt mukana ovat myös Epson, Fujifilm, HP, MHM ja M&R. Muutkin alan isot toimijat ovat mukana, ja messuista odotetaan vilkasta. Durst, Mimaki, Brother ja HP ovat messujen pääsponsoreita. Kahdeksan hallia täyttävien messujen teemana on ‘Experience Print in Motion’. Koronarajoitukset on poistettu Saksassakin, mutta osallistujilta vaaditaan todiste rokotuksesta, koronasta parantumisesta tai negatiivisesta testituloksesta.

Messuilla on jälleen sisustamiseen keskittyvä Printeriors-osasto sekä autoteippauskilpailu World Wrap Masters. Autoteippauskilpailuun osallistuu 36 eurooppalaista teippaajaa, jotka kilpailevat Wrap Master 2022 -tittelistä.

Uutta messuilla on myös ympäristöasioihin keskittyvä Sustainability Spotlight -ohjelmakokonaisuus. Siinä alan asiantuntijat kertovat parhaista käytänteistä vastuullisuuden toteuttamiseksi. Graafiset suunnittelijat ja tekstiilipainajat voivat myös tutustua laajaan aiheeseen liittyvään materiaalinäyttelyyn.

Fespan yhteydessä järjestetään myös opastealan European Sign Expo. Fespa järjestetään 31.5.–3.6.2022.

Array
Share: