Fespa yhdistää messujaan globaaliksi tapahtumaksi

26.2.2017 08:15Uutiset » Tapahtumat
Fespan Global Print Expo 2015. Kuva: Fespa.

Fespa-järjestön joka toinen vuosi järjestetty globaali messutapahtuma muuttuu jokavuotiseksi. Siihen yhdistetään joka toinen vuosi järjestetty Fespa Digital, joka on keskittynyt suurkuvatekniikkaan. Uusi jokavuotinen messutapahtuma on entistä laajempi.

Uusi vuosittainen globaali messutapahtuma keskittyy erikoispainamiseen kattaen sen eri osa-alueiden tekniikat, prosessit ja sovellukset. Seuraava globaali tapahtuma Fespa 2017 järjestetään Hampurissa 8.–12.5. Vuosien 2018 ja 2019 messut tullaan järjestämään Berliinissä ja Münchenissä toukokuussa.

– Haluamme tällä muutoksella tuoda selvyyttä ja johdonmukaisuutta globaalille painoalalle. Kun digitaalinen tekniikka on kypsynyt, ovat sekä näytteilleasettajat että kävijät toivoneet yhtä vuosittaista tapahtumaa, joka kattaisi sekä analogiset että digitaaliset tekniikat ja sovellukset, sanoo Neil Felton, Fespan toimitusjohtaja.

Euroopassa järjestettävän globaalin painoalan messutapahtuman lisäksi Fespa järjestää edelleen alueellisia tapahtumia kehittyvillä markkina-alueilla Aasiassa, Euraasiassa, Väli- ja Etelä-Amerikassa sekä Afrikassa.

Share: