Fespa tarjoaa lisää tietoa tekstiilipainamisesta

16.2.2018 09:04Uutiset » Tapahtumat
Kuva: Fespa.

Fespa-messut tarjoavat Berliinissä toukokuussa enemmän tietoa tekstiilipainamisesta kuin koskaan. Tekstiilipainamisen osasto on ennätyssuuri, ja muotialan tekstiilien tuotantoa esittelee uusi interaktiivinen Print Make Wear -esittelykokokonaisuus.

Esittelykokonaisuus keskittyy muotialan tekstiileihin ja kuvaa oikeassa tuotantoympäristössä silkki- ja digipainamisen prosessia suunnittelusta viimeisteltyyn tuotteeseen.

Messujen toinen uutuus on Digital Corrugated Experience -messualue. Se on digitaaliseen aaltopahvin painamiseen ja POS-sovelluksiin keskittyvä kokeileva ja kouluttava kokonaisuus, jonka tavoitteena on kertoa digitaalisen painamisen hyödyistä näiden tuotteiden tuotannossa.

Molemmat uudet kokonaisuudet on rakennettu yhdessä messujen yhteistyökumppani Smithers Piran kanssa. Fespa kertookin panostaneensa laajasti tutkimustyöhön tuottaakseen tietoa erikoispainamisen kasvupotentiaalista. Tietoa saadaan myös messuilla esiteltävästä Fespa Print Census 2018 -tutkimuksesta, joka perustuu yli 1 400:n alan toimittajan ja palvelujen tarjoajan näkemyksiin.

Messujen teemana on 15–18 toukokuuta ‘Where Print Takes Off’. Suurkuvatuotannon, silkkipainamisen ja tekstiilipainamisen messut käsittävät 10 Messe Berlinin hallia, joihin on jo tulossa 507 näytteilleasettajaa. Kävijämäärän odotetaan nousevan yli 20 000:n. Samaan aikaan messuilla on entiseen tapaan European Sign Expo, joka keskittyy ei-painettuihin kylttituotteisiin.

Share: