Fespa palaa Müncheniin ja laajentuu

24.5.2019 08:42Uutiset » Tapahtumat
Ensi vuonna Fespa-messuilla tulee olemaan uusi Sportswear Pro -tapahtuma, joka keskittyy laajentuvaan vaatetulostukseen. Kuva: Fespa.

Fespa Global Print Expo oli jälleen menestys, ja myös suomalaisia messukävijöitä oli paljon. Ensi vuonna messut järjestetään maaliskuussa Madridissa, mutta palaavat 2021 jälleen tuttuun ja suosittuun messukaupunkiin Müncheniin. Jo ensi vuonna messuilla tulee olemaan uusi Sportswear Pro -tapahtuma.

Vuoden 2020 messujen järjestäminen Madridissa aikaisemmin 24.–27.3. johtuu Drupa-messuista, jotka järjestetään 16.–23.6. Düsseldorfissa. Vuonna 2021 ei päällekkäisyyden vaaraa ole, ja messut palaavat Müncheniin.

Messuilla kävi tänä vuonna messujärjestäjän mukaan noin 20 000 kävijää. Suomestakin oli ilmeisesti ennätysjoukko kävijöitä. Näytteilleasettajat olivat Fespan mukaan erittäin tyytyväisiä messujen antiin. Tämä oli yksi syy päätökseen palata Müncheniin. Vuonna 2018 messut järjestettiin Berliinissä.

Seuraavien vuosien messuilla tulee olemaan jälleen rinnakkaistapahtuma European Sign Expo. Uutena tapahtuma on Sportswear Pro, joka on omistettu urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden tekstiilien tulostamiselle.

Print&Media-lehden kesänumero ilmestyy 6.6. ja kertoo lisää Fespa-messujen tunnelmista ja uutuuksista.

Share: