Fespa-messut Ricohille kävijä- ja myyntimenestys

6.6.2018 08:00Uutiset » Tapahtumat
Ricohin näyttävä messuosastp Fespassa.

Ricoh Europe kertoo Fespa-messujen olleen menestys sekä myynnin että kontaktien suhteen. Messuilla saatiin Euroopan ensimmäiset asennukset yrityksen uudelle Pro T7210 -tasotulostimella. Ne toimitetaan Grafoprojektille Kroatiaan ja Beepagille Italiaan.

Ricoh kävi yli 500 yrityksen kanssa keskusteluja tasotulostimista, lateksitulostimista ja tekstiilitulostimista.

– Fespa osoittautui täydelliseksi toimintaympäristöksi Ricohille. Meillä on laaja ja monipuolinen valikoima innovatiivisia ratkaisuja, jotka on suunniteltu auttamaan teollisia ja kaupallisia paino- ja tulostusyrityksiä valloittamaan uusia markkinoita. Niiden avulla pääsimme juttusille uusien kiinnostavien asiakkaiden kanssa, ja keskustelumme jatkuvat pitkään messujen jälkeen. Autamme heitä selvittämään, miten laajentaa ja kehittää tuotantoa kannattavasti proaktiivisen asiantuntijatiimimme tuella, sanoo Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen yksikön mustesuihkutulostuksen johtaja Graham Kennedy.

Ricohin The Power of Colour -messuteemaa esiteltiin tehokkaasti neljä metriä korkealla, värikkäällä viidakkoaiheisella ständillä, joka oli tulostettu Pro T7210 UV -tasotulostustekniikalla. Lisäksi Ricoh esitteli valikoimansa mahdollisuuksia Pro L4160 -lateksisuurkuvatulostimella tuotetuilla bannereilla sekä Ri 100- ja Ri 6000 -tekstiilipainojärjestelmillä tuotetuilla T-paidoilla ja kasseilla.

Ricohin arkkisyöttöiset digiväripainokoneet saivat myös tunnustusta EDP:n palkintoseremoniassa messuilla. EDP-palkinnon saivat arkkisyöttöiset Ricoh Pro C7200x -sarjan väridigipainokoneet.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: