Fespa-messuille tulossa yli 700 näytteilleasettajaa

11.12.2018 09:04Uutiset » Tapahtumat
Keväällä 2018 Berliinissä järjestetty Fespa Global Print Expo oli ennätyksellisen suuri. Kuva: Fespa.

Fespa Global Print Expo tähtää jälleen korkealle, ja Münchenissä odotetaan olevan toukokuussa 2019 yli 700 näytteilleasettajaa. Myös kävijämäärä voi nousta uuteen ennätykseen laajassa messutapahtumassa.

Vuoden 2019 Fespa -messujen teemana on ‘Explosion of Possibilities’, joka kuvaa suurkuvatulostuksen, tekstiilipainamisen ja kylttimarkkinoiden moninaisia luovia ja kaupallisia mahdollisuuksia.

– Palautteemme asiakkailta kertoo, että palvelujen tuottajat etsivät koko ajan uusia avauksia ja mahdollisuuksia liiketoimintansa laajentamiseen. Niitä tarjoavat alan tekniikan ja medioiden innovaatiot sekä toimijoiden halu kokeilla uutta, sanoo Fespa-järjestön messujohtaja Roz Guarnori.

Messut järjestetään Messe Munich -messukeskuksessa 14–17.5.2019. Fespa Global Print Expo täyttää kuusi hallia, joissa esitellään silkkipainamisen ja digitaalisen tulostamisen tekniikkaa, tekstiilien ja vaatetuksen painamista, sisustusratkaisuja, autoteippausta ja pakkausratkaisuja. Yksi halleista on omistettu kokonaan materiaaleille.

Samassa yhteydessä järjestettävä European Sign Expo 2019 on muiden kuin painettujen kylttien ja opasteiden tapahtuma.

Keväällä 2018 Berliinissä järjestetty Fespa Global Print Expo oli ennätyksellisen suuri. Messukävijöitä oli 142 maasta yli 20 000.

Fespa-messut tulee jälleen tarjoamaan laajan valikoiman koulutusta.

Share: