Fespa-liittojen yhteinen seminaariponnistus

6.3.2015 11:08Uutiset » Tapahtumat

Fespa Nordic Congress

Neljä pohjoismaista Fespa-liittoa järjestää yhteistyössä mielenkiintoisen seminaarin Kööpenhaminassa 24.–25.3. Kaksipäiväinen Fespa Nordic Congress -seminaari on suunnattu kaikille graafisen tuotannon yrityksille.

– Olet sitten perinteinen paino, suurkuvatalo tai näiden yhdistelmä, antaa tapahtumamme ohjelma paljon lisäarvoa ja ideoita kaikille. Ohjelma luo katseen tulevaisuuteen, esimerkiksi painettu älykkyys ja tulevaisuuden bisnesmahdollisuudet ovat hyvin esillä. Raja-aidat graafisen alan yritysten välillä ovat muutenkin nykyisin keinotekoisia, sillä jokaisen yrityksen täytyy etsiä uusia liiketoimintaideoita tekniikoista välittämättä. Ohjelma ei ole pelkästään yrityksen ylimmälle johdolle vaan näen, että tapahtumasta hyötyvät myös myynnin ja tuotannon johto, kertoo Fespa Finlandin hallituksen puheenjohtaja Juha Heljakka.

Fespa Nordic Congress tuo Kööpenhaminaan yhteensä 12 puhujaa. Tilaisuudessa kuullaan muun muassa tanskalaisen Lasertrykin ja norjalaisen Mega Printin case-tarinat. Brändinomistajan näkökulmaa painamisen vihreiden arvojen merkityksestä esittelee Matthieu Leroy Ikeasta. Kotimaisen mausteen tuo VTT:n Kari Rönkä, jonka aiheena on painetty älykkyys.

Lue lisää ohjelmasta, puhujista ja ilmoittautumisesta: www.nordiccongress.eu.

Share: