Fespa esittelee urheiluvaatteiden tuotantoa

22.10.2019 14:38Uutiset » Tapahtumat
Fespa-messuilla 2019 oli esillä paitatulostamisen tekniikkaa. Kuva: Fespa.

Suurkuva-alan päämessut Fespa Global Print Expo järjestetään maaliskuussa 2020 Madridissa. Messuista odotetaan jälleen hyvin vilkasta, ja näytteilleasettajia olisi tulossa noin 600. Uutta messuilla on Sportswear Pro 2020 -tapahtuma, joka keskittyy urheiluvaatteiden tuotantoon.

Graafisella alalla on ensi keväänä todellinen messusuma, kun maaliskuussa on Helsingissä Sign, Print & Pack – messut, sitten Fespa ja kesäkuussa Drupa Düsseldorfissa. Fespa järjestetään 24.-27.3.2020 Feria de Madrid -messukeskuksessa.

Fespan teemana on nyt ‘Where Colour Comes Alive’, jolla korostetaan painettujen tulosteiden ja opasteiden laajaa ja elävää sovellusten, prosessien sekä materiaalien määrää. Messuilla esitellään suurkuvan, teollisen tulostamisen tekstiilitulostamisen innovaatioita.

Messuilla on jälleen omina osastoinaan Printeriors, Print Make Wear, World Wrap Masters, Trend Theatre ja Colour L*A*B*. Samaan aikaan messujen kanssa järjestetään Madridissa European Sign Expo 2020. Se on Euroopan laajin ei-painettujen opasteratkaisuiden messutapahtuma.

Share: