Fespa Digitalissa runsaasti tuotelanseerauksia

25.2.2016 07:49Uutiset » Tapahtumat
Fespan Printeriors-näyttely sisältää 16 erilaista huonetta, jotka on sisustettu digitaalisesti tulostetuilla materiaaleilla.
Fespan Printeriors-näyttely sisältää 16 erilaista huonetta, jotka on sisustettu digitaalisesti tulostetuilla materiaaleilla.

Erikoispainamisen Fespa Digital 2016 -messut tulevat tarjoamaan runsaasti tuoteuutuuksia maaliskuun alussa Amsterdamissa. Järjestäjän mukaan messuilla on mukana yli 20 uutta näytteilleasettajaa ja tiedossa on jo yli 50 tuotelanseerausta.

Fespa Digital sisältää kolme loppuunmyytyä eri aihealueiden messutapahtumaa. Näyttelytilaa on käytössä kaikkiaan 42 000 neliömetriä. Tuoteuutuksia tulee sekä suurilta että pieniltä alan toimijoilta. Ne koskevat materiaaleja, ohjelmistoja, laitteita ja palveluja.

Messut kattavat suurkuvan, kyltit, tekstiilit ja sisustustuotteet. Nopeasti kasvava tekstiilitulostus on hyvin esillä kahdessa täydessä Fespa Textile -hallissa. Alan sovelluksia ja tekniikkaa on esillä myös muilla osastoilla, ja Fespa on järjestänyt ”tekstiilipolun”, jonka avulla niitä voi löytää. Samalla tavalla kylttiala on esillä kahdessa Sign Expo -hallissa sekä lisäksi ”kylttipolun” avulla muissa halleissa.

Fespassa on myös kaksi seminaarihuonetta: Digital ja Sign. Molemmissa on päivittäin ohjelmaa, joka käsittelee alan tekniikkaa ja trendejä. Lisäksi järjestetään kaksi yhden päivän konferenssia: Digital Textile Conference ja Printeriors Conference.

Share: