Esinetulostusta ja erikoismateriaaleja Signcomilla

29.8.2017 08:24Uutiset » Tapahtumat
Esimerkkejä Mimakin esinetulostimella tehdyistä töistä. Kuva: Mimaki.

Signcom Oy demoaa ensi viikon Demopäivillä tulostusta Mimakin uudella esinetulostimella. Toista kertaa tapahtumaan osallistuva yhtiö esittelee laajan valikoiman Hexis-erikoismateriaaleja sekä Mimakin laajan tulostinarsenaalin omissa demotiloissaan Helsingin Hermannissa.

Esillä on yhteensä kahdeksan japanilaisen Mimakin valmistamaa tulostinta monipuolisiin tuotannon tarpeisiin.  Mimakin valikoima kattaa niin rulla-, taso- kuin esinetulostimet eri formaateissa ja eri väritekniikoilla toteutettuna. Esillä ovat Mimaki UJF-3042 MKII UV LED -esinetulostin, Mimaki CJV -sarjan automaattisesti muotoon leikkaavat rullatulostimet ja Mimaki JV -sarjan rullatulostimet (oranssilla ja valkoisella osavärillä).

Materiaaliuutuuksista esitellään mm. mattapintaiset kromiteipit Hexis Super Chrome Satin, jotka sopivat sekä mainontaan että yliteippaukseen, sekä Glitter-, Wood- ja Wall -erikoisteipit.

– Paikan päällä tarjoamme myös tietoa Mimakin tulevista konemalleista. Mimaki tuo syyskuussa markkinoille uudet roll-to-roll LED UV -tulostimet, jotka on varustettu automaattisella muotoonleikkauksella. Tämä on suurin tuoteuutuus viime vuosien aikana ja vihdoin pystymme tarjoamaan UV-rullatulostusta kohtuulliseen hintaa 162cm leveydessä. Mimaki on ensimmäinen valmistaja, joka tuo UV-teknologian entry-level-tulostimiin ja lisäksi yhdistää tähän automaattisen muotoonleikkauksen, kertoo Samuli Vuorenhela Signcom Oy:stä.

Signcom houkuttelee kävijöitä katsomaan, kuinka parannetaan tuotannon tehokkuutta automatisoinnilla ja leikataan samalla tuotannon kustannuksia. Lisäksi yhtiö esittelee laajan valikoiman display-tuotteita ja materiaaleja, tekstiilimerkintää, kangastulostamisen sovelluksia ja -laitteistoa, sisustustuotteita, ajoneuvoteippausta sekä koko joukon erikoismateriaaleja.

Share: