Epsonilta mielenkiintoisia uutuuksia LabelExpossa

23.8.2013 10:19Uutiset » Tapahtumat

epson SurePress L-6034VW

Epson julkistaa syyskuun lopulla Brysselin LabelExpossa uuden digitaalisen SurePress L-6034VW single pass -etikettipainokoneen. Lisäksi osastolla on esillä digitaalinen SurePress L-4033AW –etikettipainokone sekä kehittyneitä vedostussovelluksia ja prototyyppejä pakkausalalle.

SurePress L-6034VW oli prototyyppinä ensimmäistä kertaa esillä Drupassa vuonna 2012. Se on suunniteltu sekä lyhyille että keskipitkille tuotantosarjoille, ja pystyy lisäksi käsittelemään laajaa valikoimaa filmi- ja paperimateriaaleja. Painokoneen maailmanlaajuinen julkistus tapahtuu LabelExpossa, missä tuotteesta paljastetaan lisää yksityiskohtia.

Osastolla on esillä myös monipuolinen SurePress L-4033AW –etikettipaino, joka soveltuu etenkin korkealaatuisten, arvokkaiden premium-tuotteiden painamiseen. Tämä 7-värinen digitaalinen mustesuihkupainokone käyttää myös valkoista mustetta ja tuottaa korkeatasoiset tulosteet laajalle valikoimalle perusetikettimateriaaleja mukaan lukien kirkkaat ja metallinsävyiset materiaalit. L-4033AW käyttää Epsonin SurePress AQ –mustetta, joka sisältää vihreän, oranssin ja valkoisen musteen, joten spotti- ja erikoisvärit toistuvat täsmällisesti. Helppokäyttöinen ja tehokas SurePress L-4033AW tarjoaa alan yrityksille mahdollisuuden painaa erittäin korkeatasoisia lyhyitä ja keskipitkiä etikettisarjoja aina tarvittaessa.

Epson osallistuu LabelExpon Inkjet Trailiin, jossa kävijät voivat vertailla valikoimaa etikettejä, jotka on painettu samoille materiaaleille messuilla esiteltävillä eri painokoneilla. Osana Inkjet Trailia Epson painaa päivittäin SurePress L-4033AW:lla ruoka- ja lääkealan sekä teollisuuden etikettejä. Lisätietoja Inkjet Trailista http://www.labelexpo-europe.com/inkjet-trail.

Duncan Ferguson, Director Pro Graphics, Epson Europe, kertoo:

– Näytämme LabelExpossa vahvan sitoutumisemme ammattilaistason etikettipainokoneiden kehittämiseen. Näiden luotettavien tuotteiden avulla yritykset voivat kasvattaa markkinoitaan ja laajentaa houkutteleville uusille alueille. Painokoneemme on suunniteltu ja rakennettu Epsonin korkeiden laatustandardien mukaisesti ja ne käyttävät Epson Micro Piezo –tulostuspäätä ja Epsonin musteita, jotka takaavat parhaimman yhdistelmän laatua, tuottavuutta ja luotettavuutta.

Share: