Epson tuo Punaisenmeren Photokina 2010 -messuille

22.9.2010 08:01Uutiset » Tapahtumat

Epson, maailman johtava projektoritekniikan ja taidekuvatulostuksen kehittäjä, lähettää Photokina 2010 -messuilla suoraa täysteräväpiirtokuvaa Punaisenmeren uskomattomasta monimuotoisuudesta ja kauniista maisemista. Jättimäisen näytön kautta messuvieraat saavat sukeltaa vaikuttavaan ja värikylläiseen vedenalaiseen maailmaan tiistaina, keskiviikkona ja torstaina (21.–23.9.). Joka päivä näytetään kolme lähetystä.

Epson on jo pitkään osallistunut Punaisenmeren suojeluprojekteihin, joihin Epson Red Sea -kilpailukin kuuluu. Se on kansainvälinen vedenalainen valokuvauskilpailu, joka on suunniteltu tuomaan esiin tämän alueen luonnon kauneutta ja haurautta. Tämä on yksi useista valokuvausprojekteista (muita ovat mm. Wild Wonders of Europe), joita Epson tukee osana ympäristövisio 2050 -ohjelmaansa.

Ensimmäinen näytös esitetään tiistaina 21.9. Epson Red Sea -kilpailun vaikuttavien vedenalaisten valokuvien ihailemisen ohella messuvieraat voivat olla suorassa yhteydessä vedenalaista lähetystä tuottavaan tiimiin.

Israelin Eilatissa järjestettävän Epson Red Sea -tapahtuman tuottaja David Pilsof kommentoi lähetystä:

– Tämä näyttely ja suora täysteräväpiirtolähetys tuovat Punaisenmeren ainutlaatuisella tavalla suuren yleisön tietoisuuteen. Laadukkailla Epson-projektoreilla tuotetut terävät ja värikylläiset kuvat sekä jännittävät vedenalaiset tapahtumat ilahduttavat messuvieraita ja antavat heille käsityksen vedenalaisen luonnon kauneudesta. Olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä kuvankäsittelyn asiantuntijan Epsonin kanssa.

Epsonin Pro Graphics -osaston Senior Product Manager Marco van Niekerk lisää:

– Vedenalaisen maailman upeiden värien ja liikkeen toistaminen on useille yrityksille teknisesti haastavaa. Epsonin tuotteet ja innovatiivinen lähestymistapa tekniseen kehitykseen ovat tehneet esityksen toteuttamisen mahdolliseksi. Kölnin Epson-projektorin avulla voidaan luoda todellinen, elävä kuva vedenalaisesta ympäristöstä. Värikontrasti ja kuvanlaatu ovat tinkimättömät. Messuvieraille on luvassa fantastinen näytös.

Kuluvan vuoden marraskuussa Epson järjestää kuudennen vuosittaisen Epson Red Sea -kilpailun Israelin Eilatissa. Valokuvauksen, teknologian, matkailun ja sukelluksen elementtejä yhdistävä Epson Red Sea -kilpailu tunnetaan kaikkialla maailmassa kansainvälisinä vedenalaisen valokuvauksen olympialaisina. Valokuvauksen harrastajat eri puolilta maailmaa osallistuvat niihin vuosi toisensa jälkeen.

Epson esittelee kaikki uudet tuotteensa Photokina-messujen salin 2.2 osastolla B13. Vieraile Photokina-messujen Epson Red Sea -osastolla salissa 2.2.

Lisätietoja: www.epson.fi

Share: