Düsseldorfissa siirretään messuja – Drupa ennallaan

4.3.2020 08:35Uutiset » Tapahtumat
Drupa-messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2016. Kuva: Messe Düsseldorf.

Messe Düsseldorf on ilmoittanut siirtävänsä kuusi messutapahtumaa, jotka oli suunniteltu keväälle. Suuret messut Interpack ja Drupa aiotaan kuitenkin pitää ajallaan. Tapahtumien siirron syyksi sanotaan koronaviruksen vaikutukset ja Saksan viranomaisten suosittelemat varotoimet.

Messuorganisaation mukaan nyt ei ole mitään aikomusta siirtää kevään suuria Interpack ja Drupa -messuja. Interpack järjestetään 7.-13.5. ja Drupa 16.-26.6.

– Otamme hyvin vakavasti asiakkaidemme kyselyt koronaviruksen vaikutuksista. Tulemme arvioimaan messujen tilannetta uudelleen hyvissä ajoin ennen tapahtumia yhteistyössä kumppanien ja viranomaisten kanssa, sanoo messujen toimitusjohtaja Werner Dornscheidt.

Keväällä järjestetään myös suuret Fespa Global Print Expo -messut Madridissa. Fespa on ilmoittanut, että messut pidetään ajallaan, mutta kiinalaisille näytteilleasettajille asetetaan rajoituksia. Joitakin näytteilleasettajia on perunut osallistumisensa messuille.

Suomessa pidetään ensi viikolla suunnitelmien mukaisesti graafisen viestinnän Sign, Print & Pack -messut Helsingin Messukeskuksessa. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään pakkausalan PacTec-, FoodTec- ja PlastExpo-messut sekä Gastro Helsinki -messut.

Share: