Drupa-messut siirtyvät huhtikuulle 2021

16.3.2020 17:47Uutiset » Tapahtumat
Vuoden 2016 drupa-messuilla oli esillä mm. uutta viimeistelytekniikkaa. Kuva: Messe Düsseldorf/ctillmann.

Messe Düsseldorf on päättänyt siirtää koronaviruksen takia Drupa-messut ensi vuodelle. Messut oli tarkoitus järjestää 16.-26.6.2020. Nyt messujen uusi ajankohta on 20.-30.4.2021. Myös pakkausalan suurtapahtuma Interpack siirretään huhtikuulta helmi-maaliskuulle 2021.

Messujärjestäjä kertoo seuraavansa Saksan hallituksen kriisinhallinnan organisaation suositusta. Lisäksi Düsseldorfin kaupunki on kieltänyt toistaiseksi yli 1 000 hengen tapahtumat.

– Päätös tehtiin yhteistyössä messujen hallintoneuvoston ja sponsoroivien organisaatioiden kanssa, ja se noudattaa alan järjestöjen toivetta. Teemme nyt kaikkemme vähentääksemme näytteilleasettajien tappioita, korostaa messujen johtokunnan puheenjohtaja Werner M. Dornscheidt.

Drupa on graafisen teollisuuden suurin messutapahtuma maailmassa. Messe Düsseldorf on myös joutunut siirtämään vuoteen 2021 pakkausalan suurtapahtuma Interpackin. Jo aikaisemmin Fespa-järjestö joutui siirtämään tulevaisuuteen suurkuva-alan suurimman tapahtuman FESPA Global Print Expon, joka oli tarkoitus järjestää Madridissa.

Share: