Drupa-messut joka kolmas vuosi

11.2.2015 09:07Uutiset » Tapahtumat

Drupa on maailman suurin painoalan ja crossmedian messutapahtuma. Messut siirtyvät kolmivuotiskausiin vuodesta 2016 lähtien. Seuraava drupa järjestetään 31.5.–10.6.2016 Düsseldorfissa.

– Printin koko prosessi on muuttunut radikaalisti internetin ja digitaalisen tekniikan vuoksi. Uusia sovelluksia sekä ratkaisuja kehitetään ja ne avaavat uusia bisnesalueita. Samanaikaisesti huomio kiinnittyy yhä enemmän innovatiivisiin tekniikoihin kuten 3D-painamiseen, painettuun elektroniikkaan ja funktionaaliseen painamiseen, sanoo Claus Bolza-Schünemann, joka on drupan neuvottelukunnan puheenjohtaja ja Koenig & Bauer -konsernin toimitusjohtaja.

Bolza-Schünemannin mukaan on tärkeämpää kuin koskaan, että messujen asiakkailla on yleiskäsitys uusimmasta tekniikasta sekä inspiraatiota uusien bisnesmallien ja ratkaisujen käyttöönottoon. Drupa tarjoaa juuri tätä ja jatkossa joka kolmas vuosi.

Drupan komitea päätti messujen uudesta rytmistä 10.2. Yksi seuraus päätöksestä on, että messut eivät enää mene vuonna 2020 päällekkäin suurten pakkausalan messujen interpackin kanssa.

Kuva: drupa 2012 -messut/drupa.

Share: