drupa 2020 kertoo printin trendit

1.11.2019 09:43Uutiset » Tapahtumat
Vuoden 2016 drupa-messuilla oli esillä mm. uutta viimeistelytekniikkaa. Kuva: Messe Düsseldorf/ctillmann.

Painotekniikan suurimmat messut maailmassa ovat olleet drupa-messut, eikä vuoden 2020 messut tee poikkeusta. Messut tulevat kaikesta päätellen jälleen olemaan alan suunnannäyttäjä, joka esittelee trendit ja innovaatiot laajasti.

Messut järjestävä Messe Düsseldorf kertoo messujen varaustilanteen olevan vaikuttava, ja näytteilleasettajia odotetaan tulevan 50 maasta noin 1 800. Hyvin monenlaisia yrityksiä tulee olemaan esillä globaaleista toimijoista kasvaviin pieniin yrityksiin ja lupaaviin startup-yrityksiin. Monet yrityksistä edustavat koko arvoketjua ja toimialat ylittäviä tekniikoita.

Kaikki messuhallit tulevat olemaan käytössä ja edustettuina ovat nämä tuoteryhmät: 1. Prepress / Print 2. Premedia / Multichannel 3. Post press / Converting / Packaging 4. Future Technologies 5. Materials 6. Equipment / Services / Infrastructure.

Drupan johtaja Sabine Geldermann on vakuuttunut siitä, että messut tulevat näyttämään koko toimialan dynamismin ja innovaatiokapasiteetin. drupa esittelee mullistavia tekniikoita ja ratkaisuja, jotka on suunnattu monille eri markkinoille.

Alan megatrendejä käsitellään drupan erikoiseminaareissa, joita ovat drupa cube, dna – drupa next age, touchpoint packaging, touchpoint 3D fab+print ja touchpoint textile. Seminaarit tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön tietojen vaihtoon ja kokemusten jakamiseen.

Messujen kävijöille on tarjolla monia uusia teknisiä apuvälineitä, joiden avulla voi suunnitella helpommin messukäyntejä ja saavuttaa omat tavoitteet messuilta. Messut järjestetään 16.-26.6.2020.

Share: