Docus esittelee tehokasta digituotantoa

20.8.2018 13:56Uutiset » Tapahtumat
Uusilla Pro C7200X Graphic Arts- koneilla saa aikaan värikästä jälkeä. Kuva: Ricoh UK.

Docus esittelee yhteistyökumppaniensa kanssa Ricohin ratkaisuja digitaaliseen väripainamiseen kiertueella viidessä kaupungissa elokuussa ja Demopäivillä syyskuun alussa. Esillä on materiaaleja, painokoneita ja viimeistelyratkaisuja.

Espoossa toimiva Docus ilmestyi vuonna 2017 graafisen alan markkinoille ryminällä. Yritys on Ricoh-tuotantolaitteiden Corporate Partner ja noussut tiedotteen mukaan yhdeksi Suomen suurimmaksi arkkipainokoneiden toimittajaksi. Yritys on toimittanut lyhyessä ajassa jo kymmeniä Ricohin tuotantoratkaisuja Suomeen. Nyt yritys avaa syyskauden aktiivisesti demoilla.

Demokiertueella ovat 20.–24.8 mukana Docus, Neopost, Antalis, Epson ja Grenke Leasing. Tänään maanantaina kiertue on Kouvolassa ja sen jälkeisinä päivinä Jyväskylässä, Vaasassa, Tampereella ja Turussa. Kiertueella esitellään mm. Ricohin digitaalisen painamisen järjestelmiä sekä Neopostin jälkikäsittelylaitteita. Mukana on myös Antaliksen materiaalivalikoima, Epson-suurkuvatulostin ja Grenke Leasign-rahoituspalvelut.

Demopäivillä Espoossa 5.–7. syyskuuta Docus esittelee mm. Ricohin Pro C7200X Graphic Arts Edition -painokonetta, joka on arkkisyöttöinen viiden värin digitaalinen painokone.  Esillä on myös Pro C9210 Graphic Arts -painokone, Ricoh Ri6000 tekstiilitulostin sekä Neopostin viimeistelyratkaisuja.

Share: