Digitaalisia innovaatioita pakkauspainamiseen

20.2.2015 08:37Uutiset » Tapahtumat

Pakkauspainamisen tapahtuma Xeikon Café tulee tarjoamaan paljon tietoa ja esimerkkejä digitaalisen pakkauspainamisen sovelluksista. Yksi tapahtuman vetonauloista on konsulttiyhtiö InfoTrendsin analyytikko Robert Leahey.

Leaheyllä on vuosien kokemus painoalasta, ja hän on myös tehnyt asiakkaille tutkimuksia monista eri painotekniikoista. Hän esiintyy puhujana tapahtumassa.

– Pakkausalan innovaatiot perustuvat nyt yhä enemmän digitaaliseen tekniikkaan. Tarjoan brändien omistajille tietoa tästä ja näkemyksiä siitä, mihin suuntaan digitaalinen pakkauspainaminen on menossa, Leahey kertoo.

Xeikonin mukaan tapahtuma tarjoaa täyden panoraamakuvan digitaalisesta tuotannosta. Tapahtumaan osallistuu 32 Xeikonin Aura-yhteistyökumppania, jotka kaikki esittelevät ratkaisujaan näyttelyssä. Se sisältää 15 eri sovellusalueeseen keskittyvää etiketti- ja pakkaustuotannon näyttelykokonaisuutta.

Suomalaisia asiakkaita isännöi tapahtumassa Xeikonin tuore suomalaismyyjä Ari Enroth. Tapahtuma järjestetään 10.–12.3.2015 Belgiassa.

Kuva: Xeikon Café 2014 -tapahtuma/Xeikon.

Share: