Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Demopäivät pidetään marraskuussa

17.9.2021 12:57Uutiset » Tapahtumat
Graafisen alan laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä Demopäivät-tapahtuma avaa ovet kuuden yrityksen tiloissa 10.–11. marraskuuta.

Kotimainen avoimien ovien tapahtuma Demopäivät päästään järjestämään tänä vuonna marraskuussa. Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimet ovet -tapahtuma. Demopäivät käydään kuuden eri yrityksen tiloissa 10.–11. marraskuuta. Viime vuonna tapahtuma jouduttiin koronapandemian vuoksi perumaan kokonaan ja tämän vuoden syyskuun ajankohta jouduttiin siirtämään marraskuulle.

Demopäiväyritykset odottavat tapahtumalta paljon. Monet asiakassuhteet ovat olleet jo 1,5 vuotta videopalaverien varassa ja halu kohtaamisiin on kasvanut. Demopäivillä oviaan pitävät avoinna seuraava kuusikko: Antalis, Docus, KTA-Yhtiöt, Seri-Deco, Sesoma ja Signcom. Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta.

Demopäivien jälkeen seuraava isompi kohtaamispaikka graafisen ja visuaalisen viestinnän ammattilaisille on maaliskuun 2022 Sign, Print & Promotion -messut.

Share: