Demopäivät laajempana kuin koskaan

30.8.2018 08:09Uutiset » Tapahtumat
Suurkuvatulostus ja digipainaminen ovat Demopäivien keskiössä. Kuva kevään SIPP-messuilta. Kuvaaja: Reino Lantto.

Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma 5.–7. syyskuuta 2018. Tänä vuonna ovet ovat auki peräti seitsemässä osoitteessa!

Ympäri pääkaupunkiseutua levittäytyvä Demopäivät-tapahtuma järjestetään nyt jo kuudennen kerran. Aiemmin tapahtuma tunnettiin nimellä Jusslan Demopäivät, mutta tapahtuman kasvaessa nimi on nyt muutettu ytimekkäämpään muotoon. Tänä vuonna ovet ovat auki samanaikaisesti seitsemällä eri yrityksellä.

Canon kehottaa tulemaan ja näkemään printin taian. Yritys esittelee Vantaalla Hakamäenkujalla Elemental-monimediakampanjan avulla, kuinka erilaisia tulostussovelluksia yhdistämällä voidaan luoda yhtenäinen monikanavainen kampanjakokonaisuus, joka sisältää laajan valikoiman toteutuksia aina myyntipistemateriaaleista julisteisiin, valo- ja taidekuvista sisä- ja ulkomainoksiin, pakkauksiin ja sisustuselementteihin.

Docus esittelee Ricoh-uutuudet Metsänneidonkujalla Espoossa. Yritys on Ricoh-tuotantolaitteiden Corporate Partner ja noussut yhdeksi Suomen suurimmaksi arkkipainokoneiden toimittajaksi. Yritys on toimittanut lyhyessä ajassa jo kymmeniä Ricohin tuotantoratkaisuja Suomeen ja haluaa olla painoyrittäjille paras kumppani Suomessa.

Konica Minoltan ainutlaatuiset digituotantoratkaisut ovat esillä Espoon Keilarannassa. Ratkaisujen lisäksi yritys lupaa osoittaa graafisen alan ammattilaiselle ratkaisujen mahdollisuudet parantaa tuottoja ja kasvattaa liiketoimintaa.

KTA-Yhtiöt esittelee uusimmat teknologiat ja ohjelmistot graafisen alan asiantuntijoille uudessa Tuusulan KTA World -näyttelytilassaan. KTA World tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tutustua eri digiteknologioihin ohjelmistojen, tulostimien ja jälkikäsittelylaitteiden kautta.

Seri-Decon myyntinäyttely rakentuu ‘Kaikki hyödyt irti suurkuvatekniikoista’ -teeman ympärille Jusslansuoralla Tuusulassa. Yritys esittelee todellisia tuotantoympäristöjä jäljittelevissä esittelypisteissä vaihtoehtoja kasvattaa tuotantokapasiteettia ja parantaa tuotantotarkkuutta nykyaikaisin tuotantolaittein ja ohjelmistoin. Myyntinäyttely tarjoaa myös paljon tuotantovinkkejä.

Sesomalla mennään vahvasti lopputuote edellä, laiteuutuuksia unohtamatta. Esillä on ideoita ja käyttökohteita pieniin kuin suuriin toteutuksiin. Kesän aikana remontoitu talo Mittalinjalla Vantaalla kutsuu vieraat kierrokselle eri sisustusmateriaalien maailmaan. Tule tutustumaan ja keskustelemaan omaan tuotantoosi sopivista ratkaisuista.

Signcomin tarjoamat monipuoliset ratkaisut ovat esillä yrityksen tiloissa Helsingin Hermannissa. Erityisesti esillä ovat Mimakin LED UV -rulla- ja tasotulostimet sekä Brotherin paitatulostin ja tekstiilimerkinnän eri vaihtoehdot. Esillä ovat myös Bubble Free -tasolaminaattorit.

Share: