Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Demopäivät auki seitsemässä osoitteessa

9.9.2022 12:15Uutiset » Tapahtumat
Demopäivät-tapahtuma avaa ovet seitsemässä osoitteessa 14.–15. syyskuuta. Kuvissa tunnelmia vuoden 2021 tapahtumasta.

Demopäivät on vuosittainen visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien avoimien ovien tapahtuma ympäri pääkaupunkiseutua. Tällä kertaa tapahtuma on käynnissä seitsemän eri yrityksen tiloissa 14.–15. syyskuuta. Demopäivillä oviaan pitävät avoinna Antalis, Canon, Docus, KTA-Yhtiöt, Sesoma, Signcom ja Spandex.

Antalis
Antalis esittelee Vantaan showroomillaan esimerkiksi inspiroivia suurkuvamateriaaleja, Epson-suurkuvatulostimia, Graphtec-leikkuri, Obelisk-kuumalankaleikkuri sekä CWT- ja Flexa-jälkikäsittelylaitteita. Esillä on myös Vanguard-suurkuvatulostimella tehtyjä tulostusmalleja. Suurkuvamateriaaleista on esillä mm. Arlonin, Coalan ja Vaimeen materiaaleja. Antaliksen tiloissa on mahdollista tutustua laajemminkin papereiden ja erilaisten pakkausratkaisujen mielenkiintoiseen maailmaan.
Antalis tarjoaa myös keittolounaan ja letut klo 10.30–14 kumpanakin demopäivänä.
Osoite: Tahkotie 2, Vantaa.

Canon
Canon on juuri uudistanut Canon Point Showroom -tilansa Vantaalla, jossa on esillä yhtiön graafisen liiketoiminnan ratkaisuja. Demopäivillä tilassa esitellään Canonin viimeisimpiä digitaalisen painamisen ja suurkuvatulostamisen ratkaisuja.
Tilaisuudessa on Suomen ensiesittelyssä uuden imagePRESS V -teknologia-alustan ensimmäinen kaupallinen laitemalli, Canon imagePRESS V1000, sekä muut Canonin digitaalisen painamisen ja tuotannon työnkulun automatisoinnin ratkaisut. Lisäksi esittelyssä showroomissa on suurkuvatulostamisen Colorado-, ColorWave- ja imagePROGRAF-laitesarjat.
Osoite: Hakamäenkuja 11 B, Vantaa.

Docus
Docus viettää Demopäivillä 5-vuotis-synttäreitään ja luvassa on juhlan kunniaksi huipputarjouksia. Yrityksen jättimäisessä showroomissa Vantaan Tammistossa on paljon nähtävää. Suurkuvatulostukseen on esillä esimerkiksi Ricohin Pro T7210 UV-Led -tasotulostin ja Ricohin lateksitulostin. Näytillä on myös Multicam Celero 7 –tasoleikkuri sekä Ricohin arkkipainotuotannon laitteita ja Duplon viimeistelyratkaisuja. Myös iECHO -digitaaliset leikkurit sekä erilaiset ohjelmistot ja digitaaliset näyttöratkaisut ovat esillä.
Osoite: Sähkötie 8, Vantaa.

KTA-Yhtiöt
KTA esittäytyy Tuusulan KTA World -näyttelytilassaan, jossa on myös grilli kuumana. Suurkuvatuotantoon KTA esittelee kustannustehokkaan Platinum-sarjan suurkuvatulostimet, Kongsberg-tasoleikkurin sekä Epsonin ja Fujifilmin laiteratkaisuja. Ohjelmistopuolella on esillä mm. laaja Esko-tuoteperhe, Fujifilm XMF ja Caldera. Platinum sarjan Q-Cut mini -leikkuri on mielenkiintoinen uutuus automaattileikkuripuolella. Lisäksi esillä on laite- ja materiaalitarjouksia.
Osoite: Jusslansuora 20 D, Tuusula.

Sesoma
Sesomalla on esillä ideoita ja uusia käyttökohteita niin pieniin kuin suuriinkin toteutuksiin: sisustukseen, mainontaan, merkintään ja huomion keräämiseen. Laitepuolella esillä on 3,2 metrin leveydeltä tulostava EFI Pro 30h, Canon Colorado 1650 sekä Mutohin uutuudet. Esillä on myös laminaattori, Summan leikkureita, uusia Expolinc-telineratkaisuja ja materiaaliuutuuksia. Ja syötävääkin riittää.
Osoite: Mittalinja 5, Vantaa.

Signcom
Signcomilla teemana on tänä vuonna taide. Ei-niin-
perinteisessä taidegalleriassa vieraat pääsevät ihmettelemään ja testaamaan erikoismateriaalien ominaisuuksia. Lisäksi demotilassa on esillä kattava valikoima Mimakin ja Brotherin laitteita niin rullalta rullalle -tulostukseen, esinetulostukseen kuin DTG-tekstiilitulostukseenkin. Jos et päässyt todistamaan uuden Mimaki JV330 -tulostimen kuvanlaatua toukokuun SIPP-messuilla, Demopäivät tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden.
Osoite: Asentajankatu 5 A, Helsinki.

Spandex
Spandex tarjoaa tuttuun tapaan paljon nähtävää.
– Demopäivät on Spandexille syksyn tärkein tapahtuma, joten satsaamme siihen isosti. Meillä on yli 700 neliön suuruinen demotila täynnä nähtävää! Pidämme asiakkaiden toiveesta ovet auki kolmena päivänä eli keskiviikosta perjantaihin, kertoo Spandex Suomen markkinointipäällikkö Hanna Jauhola.
Laitedemoissa esillä on HP Latex -suurkuvatulostimia, HP PageWide XL -monitoimitulostimia, Rolandin leikkaavia tulostimia sekä jälkikäsittelyä mm. Summan leikkureilla, Neschenin ja Rollsrollerin laminaattoreilla sekä Sefan ja Siserin prässeillä. Tärkeässä roolissa ovat myös ympäristöystävälliset materiaalivaihtoehdot sekä erilaiset sisustus- ja lasinsomistuskalvot. ColorLabissa pääsee tutustumaan värinhallintaan ja teippauspisteissä pääsee kokeilemaan Cover Styl’ -sisustuskalvoja ja erilaisia teippejä mm. ImagePerfectiltä.
Spandexilla on tarjolla hodareita, virvokkeita sekä kahvipannu kuumana.
Osoite: Jusslansuora 10, Tuusula.

Lisätietoa tapahtumasta: demopaivat.fi.

 

Share: