Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canonin uusi värisarja laajentaa sovelluksia

27.9.2021 19:06Uutiset » Tapahtumat
Canon on mukana Fespa-messuilla ”The Taste of Colour”-teemalla. Kuva: Canon.

Canon esittelee Fespa-messuilla lokakuussa ensimmäistä kertaa livenä Colorado 1630 ja Arizona 135 GT -suurkuvatulostimensa. Esillä on myös Arizonan uusi IJC358-värisarja, joka sopii erityisen hyvin tulostamiseen erikoismateriaaleille kuten muoville.

Erikoismateriaaleille tulostamista auttavat tiedotteen mukaan uuden värisarjan hyvät liimaominaisuudet sekä suurempi joustavuus. JC358-musteen suurempi joustavuus tarkoittaa sitä, että väri pysyy todennäköisemmin kiinni mediassa sekä viimeistelyprosessien aikana että valmiin toteutuksen, kuten seinän tai lasin, käytön aikana.

Kesäkuussa 2021 lanseerattu Arizona 135 GT -tulostin on toinen Canon-osaston kohokohdista. Arizona 135 GT avaa joukon uusia mahdollisuuksia, jotka tarjoavat palkitun Arizona-sarjan edut kohtuullisella investoinnilla. Toinen kohokohta on Colorado 1630 -tulostin. Sen ympärille on rakennettu UVgel Wallpaper Factory -järjestelmä, joka tarjoaa täydellisen end-to-end ratkaisun seinätulosteiden tekoon.

Osastolla esillä olevia tulostimia tukevat ONYX 21 RIP ja OneVision-työnkulun automaatio-ohjelmistot. Lisäksi tapahtumassa esitellään automatisoitu työnkulku, joka koostuu Coloradon ja Arizonan suurkuvatulostimista, OneVision-ohjelmistosta ja Zünd S3 -digitaalisesta tasoleikkurista.

Array
Share: