Bobst lupaa mullistaa pakkauspainamista

7.2.2019 08:30Uutiset » Tapahtumat
Bobst tunnetaan erityisesti fleksopainamisen laitetoimittajana. Kuva: Bobst.

Maailman johtaviin pakkauspainamisen laitteiden toimittajiin kuuluva Bobst aikoo esitellä viisi käänteentekevää uutta innovaatiota Firenzessä huhtikuun alussa. Innovaatiot tulevat yrityksen mukaan mullistamaan etikettien ja pakkausten tuottamisen standardeja ja dynamiikkaa.

Sveitsiläinen Bobst järjestää avoimen tilaisuuden yhdessä REVO Partners1 ja Mouvent-yritysten kanssa. Tilaisuudessa esitellään miten työnkulkua hallitaan yhdestä etiketistä miljoonaan etikettiin asti, painamisesta uudelleenpainamiseen, yhden maan tuotannosta tuotantoon monissa maissa, aina parhaalla Pantone-värien laadulla sekä alhaisimmilla kustannuksilla.

Tiedotteen mukaan esillä on käänteentekeviä pakkausten painamisen ja konvertoinnin innovaatioita sekä tekniikoita. Tilaisuudet järjestetään erikseen brändin omistajille ja pakkausten painajille sekä konvertoijille.

Bobst tuottaa laitteita ja palveluja etikettien, taivekartongin, aaltopahvin ja joustavien materiaalien painamiseen. Mouvent kehittää digitaalisen inkjet-painamisen innovaatioita ja REVO fleksopainamisen ratkaisuja.

Share: