Antalis osallistuu YK:n ympäristönmuutoskonferenssiin

10.11.2015 09:00Uutiset » Tapahtumat

Antalis on YK:n COP21-ympäristönmuutoskonferenssin virallinen yhteistyökumppani. Antalis toimittaa kaikki paperit, joita käytetään asiakirjoissa tässä tilaisuudessa. Lomakkeistoissa, julisteissa, esitteissä ja muissa painotuotteissa käytetään Antaliksen Green Star System -luokituksen mukaisia viiden tähden tuotteita, jotka ovat kierrätettyjä ja EU-ympäristömerkin saaneita papereita.

– Antaliksen ja paperiteollisuuden yleisesti on johdettava esimerkillään ja jatkettava jo tehtyjä ponnisteluja ympäristövaikutusten vähentämiseksi, esim. lisäämällä yhteistuotantoa ja uusiutuvien energialähteiden käyttöä sekä markkinoimalla alhaisempaa ympäristövaikutusta aiheuttavia kierrätyspapereita, sanoo Hervé Poncin, Antalis International -konsernin toimitusjohtaja.

Antalis vaalii kestävän kehityksen mukaisesti hoidettujen metsien kehitystä. Nyt 75 % yhtiön kautta myydyistä tuotteista on PEFC- tai FSC-sertifioituja. Tuotteista 46 %:lla on EU-ympäristömerkin käyttöoikeus. Antalis markkinoi kierrätyspapereiden käyttöä ja tarjoaa laajaa ympäristöystävällisten tuotteiden valikoimaa markkinoille.

Myös tulostuslaitevalmistajat Ricoh ja Riso ovat tiedottaneet olevansa COP21- ympäristönmuutoskonferenssin virallisia yhteistyökumppaneita.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: