Antalis esittelee suurkuvan sisustusratkaisuja

21.8.2019 12:27Uutiset » Tapahtumat
Antaliksen toiminta siirtyi vuonna 2018 Vantaan Tahkotielle. Kuva: Antalis.

Antalis Oy on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana syyskuun Demopäivillä. Ohjelmassa on kansainvälisiä esityksiä sekä monipuolisesti suurkuvalaitteita ja -materiaaleja. Paikalla on asiantuntijoiden lisäksi esimerkiksi rahoituspalvelujen tarjoajia.

Antalis on jakanut päivät teemoittain. Tiistaina 10.9. paneudutaan sisustamisen uusiin trendeihin ja materiaaleihin. Keskiviikon 11.9. sisältö keskittyy laitteiden teknologiakehitykseen erityisesti tekstiili- ja 3D-tulostamisen osalta. Torstaina 12.9. esitellään digimateriaaleja ja pakkausratkaisuja.

Joka päivä on esillä suurkuvalaitteita ja niihin liittyviä workshoppeja: mm. CWT, EPSON, FLEXA, OBELISK ja TRACTUS3D. Antaliksen valikoimaan toukokuussa tulleet AEOONin dtg-tekstiilitulostimet esitellään suuren kokonsa vuoksi lopputuotteiden ja Aeoonin edustajan kautta. Suurkuvamateriaaleista on esillä myös sisustukseen soveltuvia materiaaleja: Coala Textile –kankaat, Cover Styl’ –sisustuskalvot ja Solar Screen –ikkunakalvot. Suurkuvalaitteiden ja materiaalien lisäksi kävijät pääsevät tutustumaan papereiden, pakkaamisen ja suurkuvien näyttelytiloihin. Antalis houkuttelee kävijöitä myös lounaalla ja arvonnalla.

Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma 10.–12. syyskuuta 2019. Ympäri pääkaupunkiseutua levittäytyvä Demopäivät-tapahtuma järjestetään nyt jo seitsemännen kerran.

Share: