Antaliksesta Vuoden Huippujen kumppani

9.3.2016 11:57Uutiset » Tapahtumat
Kuvassa Esa Antaliksen Silvennoinen ja Mika Pöllänen sekä Grafia ry:n Katri Soramäki ja Antaliksen Jukka Silventola.
Kuvassa Esa Antaliksen Silvennoinen ja Mika Pöllänen sekä Grafia ry:n Katri Soramäki ja Antaliksen Jukka Silventola.

Antalis Oy aloittaa yhteistyön Grafia ry:n järjestämän Vuoden Huiput -kilpailun kanssa ja lopettaa samalla oman Design & Print Awards -painotyökilpailunsa.

Antaliksen toimitusjohtaja Jukka Silventola valottaa yhteistyön taustaa: ”Paino- ja tulostusalustat ovat jatkuvasti kehittyneet ja monipuolistuneet, kuten myös paino- ja tulostusmenetelmät. Antaliksenkin materiaalivalikoima on laajentunut valtavasti viime vuosina. Siksi yhteistyö Vuoden Huippujen kanssa on meille hyvin luonteva jatkumo ja toivomme tästä pitkäaikaista yhteistyötä”.

”Alallamme arvostetulla Design & Print Awards -kilpailulla on ollut pitkät perinteet. Vaikka oma painotyökilpailumme entisessä muodossaan päättyy, haluamme edelleen tukea printtiä tärkeänä osana kattavaa mediakenttää. Vuoden Huipuilla on kokonaisvaltainen kilpailukonsepti, jossa meitä luonnollisesti kiinnostaa erityisesti printtimedia”, toteaa Antaliksen graafisista ja tulostuspapereista vastaava liiketoimintapäällikkö Esa Silvennoinen.

”Suurkuvien ja pakkausten käyttö markkinointiviestinnässä on kasvava alue täynnä mielenkiintoisia ratkaisuja. Ne täytyy vain löytää ja oivaltaa, on rohkeasti rikottava rajoja. Yhteistyö markkinointiviestinnän ja muotoilun arvostetuimman kilpailun, Vuoden Huippujen, kanssa tarjoaa hyvän konseptin vahvistaa myös näitä painetun viestinnän alueita”, uskoo Antaliksen VisCom-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

”On hienoa saada Antalis mukaan yhteistyökumppaniksemme”, iloitsee visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestön, Grafia ry:n, toiminnanjohtaja Katri Soramäki, ”Meillä on samat intressit painetun median kehittämisessä ja esiin tuomisessa, joten yhteistyömme on varmasti hedelmällistä”.

Share: