Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ammattimessuilla kohtaamisia ja kaupantekoa

19.5.2022 07:58Uutiset » Tapahtumat
Sign, Print & Promotion -messuilla oli vilkasta ensimmäisenä messupäivänä. Kuva: Jarkko Hakola.

Sign, Print & Promotion -messut ja muut Messukeskuksen ammattimessut lähtivät vauhdikkaasta käyntiin  ensimmäisenä messupäivänä 18.5. Messukeskuksessa riitti kävijöitä ja seminaareissa osallistujia. Myös laitekauppojen teko käynnistyi vilkkaasti.

Print&Median haastattelemat näytteilleasettajat tuntuivat olevan tyytyväisiä asiakkaiden kohtaamiseen kasvokkain pitkän tauon jälkeen. Myös kävijämääriin oltiin tyytyväisiä.

– Olipahan vilkas messupäivä! Tuli jo heti ensi tunnilla todella tyytyväinen olo, kun kävijöitä asteli hymyssä suin ja sankoin joukoin sisään messuhalliin, ja näytteilleasettajilla näytti olevan kiirus. Kohtaamisia on selvästi kaivattu. Tehtiin porukalla maali! kommentoi Print&Median kustantaja Jarkko Hakola ensimmäistä messupäivää.

Laitteiden ja ohjelmiston kaupanteko lähti myös hyvin käyntiin ja myyty-kylttejä näkyi useilla osastoilla. Messuilla on uutena trendinä paljon siirtokuvatuotteiden tarjoajia. Myös viimeistelylaitteille, erityisesti leikkuulle on paljon kysyntää ja tarjontaa messuilla. Uusi piirre on myös se, että messuilla on nyt paljon ulkomaisia näytteilleasettajia kotimaisten lisäksi.

Pakkausalan PacTec-messut ovat aivan Sign, Print & Promotion -messujen vieressä ja synergia näkyy selkeästi. Pakkausmessuilta löytyy paljon pakkausmateriaalien ja valmiiden pakkausratkaisujen tarjoajia. Myös merkintälaitteet ovat hyvin edustettuna.

Reino Lantto

Share: