Adoben design-palkinnot jaettiin jo kahdettatoista kertaa

15.11.2012 13:22Uutiset » Tapahtumat

Adobe on julkistanut vuosittaisen Adobe Design Achievements Awards (ADAA) -kilpailun voittajat DesignThinkers 2012 -tapahtuman yhteydessä Torontossa. Opiskelijat ja opettajat 70 maasta kilpailivat useissa kategorioissa, esimerkiksi kuvituksessa, pelisuunnittelussa, valokuvauksessa ja painetussa viestinnässä. ADAA-kilpailu järjestettiin jo kahdettatoista kertaa. Voittajatöihin voit tutustua osoitteessa www.adaagallery.com

Adobe Design Achievements Awards -kilpailuun osallistuneista 5 000 työstä 41 valikoitui finaaliin. Kilpailutöitä vastaanotettiin 70 maasta eri luovien alojen opiskelijoilta esimerkiksi graafisen suunnittelun, valokuvauksen, kuvituksen, animaation, digitaalisen videon ja ohjelmoinnin saralta. Kilpailussa käytettiin Adoben ohjelmistoja, ja osallistuminen oli mahdollista joko yksin tai ryhmissä. Julkistustapahtuman isännöivät tunnetut suunnittelijat Sean Adams ja Noreen Morioka, jotka ovat työskennelleet muun muassa visuaalisten brändi-identiteettien parissa useissa kansainvälisissä yrityksissä.

– Opiskelijat, jotka ovat valmiita ilmaisemaan ideoitaan ja ratkaisemaan ongelmia luovin keinoin, menestyvät parhaiten globaalissa ja kilpaillussa maailmassa, sanoo Adoben Jon Perera (Vice President of Education).

– Seuraavan sukupolven lahjakkaiden suunnittelijoiden tunnistaminen on osa Adoben laajempaa sitoumusta edistää luovaa ajattelua ja ilmaisua koulutuksessa.

Share: