Adobe etsii jälleen nuoria luovia kykyjä

25.8.2016 08:00Uutiset » Tapahtumat
Viime vuoden voittajat palkittiin kultaisella ’The Brick’ -pystillä.
Viime vuoden voittajat palkittiin kultaisella ’The Brick’ -pystillä.

Adobe Nordic ja ruotsalainen designlehti CAP&Design järjestävät kolmatta vuotta peräkkäin Nordic Creative Talent Award -kilpailun. Alle 28-vuotiaita luovia lahjakkuuksia voi ilmoittaa kilpailuun 1. lokakuuta asti.

Voittajat saavat ainutlaatuista näkyvyyttä osaamiselleen, Adoben Creative Cloud -ohjelmiston jäsenyyden vuodeksi sekä CAP&Design -lehden vuosikerran.

Kuka tahansa voi ilmoittaa alle 28-vuotiaita graafisen suunnittelun, digitaalisen taiteen ja valokuvauksen taitajia, sekä video- ja animaatio-osaajia kilpailuun 1. lokakuuta mennessä osoitteessa https://nordiccreativetalentaward.com/. Kilpailu on Pohjoismainen: Suomesta, Tanskasta, Ruotsista ja Norjasta valitaan kaikista kaksi voittajaa.

Voittajille on luvassa näkyvyyttä osaamiselleen. Kahdeksan voittajaa palkintotöineen esitellään sekä CAP&Design -lehdessä että Adobe Nordicin omissa kansainvälisissä kanavissa. Kilpailun tuomaristoon kuuluu yksi johtava luovan alan asiantuntija kustakin maasta.

– Nuoret kyvyt ovat tulevaisuuden luovan alan suunnannäyttäjiä ja siksi haluamme palkita ja huomioida osaajia, jotka todella erottuvat joukosta. Toivomme Nordic Creative Awardilla tavoittavamme luovien oppilaitosten suuret osaajajoukot, sanoo Adoben Pohjoismaiden markkinointijohtaja Anna Rose.

Nordic Creative Talent Awardin voittajat esitellään marraskuussa Adobe Creative Meetup -tilaisuudessa Helsingissä. Vuoden 2015 suomalaiset voittajat olivat Beatrice Borgström ja Jirka Väätänen.

Share: