Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kuitupakkauksia myös vuodevaatteisiin

14.11.2023 08:05Uutiset » Pakkaukset
Dorsal-yhtiö on ottanut käyttöön Papticin materiaalit tyynyjen pakkauksissa. Kuva: Paptic.

Vuodevaatteet on perinteisesti pakattu muovipusseihin ja käytetty lisäksi tarroja ja pahvisia kääreitä tuotteen brändäämiseen. Puukuidusta valmistetut uudet materiaalit ovat nyt yleistymässä vaihtoehtona myös näillä markkinoilla. Paptic näyttää olevan tienraivaaja tyynyjen ja peitteiden pakkausten uudistamisessa.

Paptic ja Familon toimivat yhteistyössä, kun Familon korvasi muovipusseja Papticin kuitumateriaalilla vuodevaatteiden pakkauksissa vuonna 2022. Familonin tyynyt ja peitteet olivat valkoisessa Papticin materiaalista tehdystä pusssissa. Brändäys hoidettiin kantokahvan sisältävällä pahvisella kääreellä.

Nyt myös italialainen vuodevaatteita valmistaja Dorsal-yhtiö on ottanut käyttöön Papticin materiaalit tyynyjen pakkauksissa. Dorsalin mukaan uusi ympäristöystävällinen pakkaus korvaa muovin pakkausmateriaalina. Papticin materiaalin etuja on hyvä tyynyn muotoon asettuminen sekä hengittävyys. Painettavuus on myös hyvä ominaisuus ,ja auttaa brändäämään tuotetta. Tässäkin pakkauksessa käytetään lisäksi painettua pahvikäärettä, jossa on kantokahva.

Pakkauspapereista on niistäkin tulossa vaihtoehto muoville pehmeiden kuluttajatuotteiden pakkauksissa. Mondi on kehittänyt kraft-paperista tehdyn vuodevaatepakkauksen muovin korvaajaksi. Sen etuja on joustavuus, hyvä suojauskyky ja materiaalin säästö. Plussaa on myös materiaalin painettavuus.

Mondi on kehittänyt kraft-paperista tehdyn vuodevaatepakkauksen muovin korvaajaksi. Kuva: Mondi.
Array
Share: