Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Aaltopahvista uusi nykyaikaistettu oppikirja

12.3.2024 10:46Uutiset » Pakkaukset
Kuva: DS Smith.

Suomen Aaltopahviyhdistys ry:n julkaisemasta Aaltopahvin valmistus ja jalostus -kirjasta on julkaistu uusi painos maaliskuussa 2024. Uudessa versiossa kirja on tuotu nykyaikaan sen sisällön ja kuvamateriaalin osalta.

Käytännönläheinen oppikirja aaltopahvin valmistuksesta ja jalostuksesta. Se on suunniteltu erityisesti koulutukseen alan uusille työntekijöille, vanhojen työntekijöiden täydennyskoulutukseen ja ammattitutkinnon suorittajille. Huomioon on otettu myös ammattikorkeakoulujen opintovaatimukset. Oppikirja on hyödyllinen kaikille, jotka haluavat syventää tietämystään aaltopahvin valmistuksesta ja jalostuksesta.

Aaltopahvi on erittäin suosittu pakkausmateriaali. Alan eurooppalaisen järjestön Fefcon tilastot kertovat, että aaltopahvia käytetään kolmessa pakkauksessa neljästä. Aaltopahvipakkauksien materiaalista 88 % on kierrätettyä pahvia ja 40 % aaltopahvipakkauksista suojaa elintarvikkeita.

Kirjan on uudistanut yhdistyksen jäsenyrityksistä muodostettu työryhmä.  Kirja on myynnissä sekä e-kirjana että painettuna kirjana. Kirjan myynnistä vastaa Suomen aaltopahviyhdistys. Painetun kirjan voi tilata suoraan BoD:n verkkokirjakaupasta.

Array
Share: