Xeroxilta uusia tulostuksen hallintapalveluja

27.11.2015 08:49Uutiset » Ohjelmistot
Kuva Xerox.
Kuva Xerox.

Xerox on julkistanut neljä uutta Xerox Partner Print Services (XPPS) -palveluvalikoimaan sisältyvää työkalua. Niiden avulla Xeroxin yhteistyökumppanit voivat tuottaa hyödyllisiä ratkaisuja asiakkaiden kehittyviin tarpeisiin ja kasvattaa liiketoimintaansa pienten ja keskisuurten yritysten markkinoilla.

Enhanced Managed Supplies Service -palvelu tarjoaa tiedotteen mukaan yhteistyökumppaneille helpon keinon tarjota ennakoivia, automaattisia tarviketäydennyksiä tulostimiin ja monitoimitulostimiin, joihin ei sovelleta sivukustannuskohtaista hinnoittelua.

NewField IT e-Commerce Storefrontin avulla yhteistyökumppanien on helppo tilata ja uudistaa yhtiön IT-infrastruktuurin arviointiin käytettäviä työkaluja ja palveluja.

MPS Application Programming Interface (API) on asiakkaan front office- ja back office -järjestelmiin integroitava ohjelmistosovellus, joka pienentää eri toimintojen aiheuttamia hallintokuluja sekä tehostaa helpdesk-toimintoja ja virhetilanteiden hallinnan mittareita.

Xerox Digital Alternatives on jälleenmyyntikanavan kautta saatavilla oleva, tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin tarkoitettu helppokäyttöinen työkalu, joka automatisoi paperityötä.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: