Xeroxilta uusia tulostuksen hallintapalveluja

27.11.2015 08:49Uutiset » Ohjelmistot
Kuva Xerox.
Kuva Xerox.

Xerox on julkistanut neljä uutta Xerox Partner Print Services (XPPS) -palveluvalikoimaan sisältyvää työkalua. Niiden avulla Xeroxin yhteistyökumppanit voivat tuottaa hyödyllisiä ratkaisuja asiakkaiden kehittyviin tarpeisiin ja kasvattaa liiketoimintaansa pienten ja keskisuurten yritysten markkinoilla.

Enhanced Managed Supplies Service -palvelu tarjoaa tiedotteen mukaan yhteistyökumppaneille helpon keinon tarjota ennakoivia, automaattisia tarviketäydennyksiä tulostimiin ja monitoimitulostimiin, joihin ei sovelleta sivukustannuskohtaista hinnoittelua.

NewField IT e-Commerce Storefrontin avulla yhteistyökumppanien on helppo tilata ja uudistaa yhtiön IT-infrastruktuurin arviointiin käytettäviä työkaluja ja palveluja.

MPS Application Programming Interface (API) on asiakkaan front office- ja back office -järjestelmiin integroitava ohjelmistosovellus, joka pienentää eri toimintojen aiheuttamia hallintokuluja sekä tehostaa helpdesk-toimintoja ja virhetilanteiden hallinnan mittareita.

Xerox Digital Alternatives on jälleenmyyntikanavan kautta saatavilla oleva, tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin tarkoitettu helppokäyttöinen työkalu, joka automatisoi paperityötä.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone