Uusi sovellus personoituun tulostukseen

26.6.2013 09:29Uutiset » Ohjelmistot

Konica Minolta tarjoaa uutta muuttuvan tiedon tulostussovellusta, jota yhtiö pitää markkinoiden edistyneimpänä ja tehokkaimpana. Uusi personoidun tuotantotulostuksen ratkaisu DirectSmile on ollut saatavilla kesäkuun alusta lähtien.
DirectSmile tarjoaa painopalvelujen tarjoajille ja suorapostitusyrityksille kattavan muuttuvan tiedon ohjelmistoratkaisun, jossa voidaan personoida tekstiä, viivakoodeja, kuvia ja paljon muuta. Ohjelmisto on Konica Minoltan mukaan erittäin helppokäyttöinen. Tuotanto tapahtuu vain kolmessa vaiheessa: käyttäjä luo ulkoasun Adobe InDesign -ohjelmistolla, yhdistää sen tietokantaan ja aloittaa muuttuvan tiedon tulostuksen.

DirectSmilen avulla painot pystyvät kasvattamaan liiketoimintaansa ja tarjoamaan uusia palveluita asiakkailleen. Jopa monimutkaiset työt kuten personoidut kalenterit, suorapostitukset tai muu räätälöity markkinointiviestintä on helppo tuottaa ohjelmiston avulla. Lisäksi DirectSmile-ohjelmistoperhe voidaan laajentaa kokonaiseksi crossmedia-kampanjatyökaluksi, jolla pystytään tuottamaan interaktiivisia markkinointikampanjoita, sanoo Henna Kähkönen. Hän on tuotantotulostuksen tuotepäällikkö Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:stä.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: