Uusi :Apogee Suite tuo mukanaan uusia tuulia

22.4.2008 11:36Uutiset » Ohjelmistot

Agfa uusii drupassa koko Apogee-ohjelmistoperheensä niputtamalla ohjelmistot :Apogee Suite -nimen alle. Uudistus tuo mukanaan myös kokonaan uusia sovelluksia. Aikaisemmin :Apogeen ohjelmistot ovat suuntautuneet erilaisiin prepress- ja työnkulkusovelluksiin, mutta nyt mukana on työkaluja myös suunnittelijoille ja kustantamoille.

:Apogee Publish on yksi :Apogee Suiten neljästä haarasta – muut ovat Portal, Prepress ja Color. Publishin alta löytyy kaksi ohjelmaa: julkaisujen hallintaan tarkoitettu ja täysin uusi :Apogee Media sekä erilaisten turvatuotteiden, kuten setelit ja matkaliput, tuotantosovellukseksi suunniteltu :Apogee Secuseal.

Näistä varsinkin drupassa debyyttinsä tekevä :Apogee Media on kiinnostavan kuuluinen uutuus – ja alue jolla Agfa ei ole aikaisemmin liikkunut. Kyseessä on tietokantapohjainen toimitusjärjestelmä, joka on rakennettu tukemaan monikanavajulkaisemista. Sovellus on selainpohjainen ja se soveltuu työkaluksi sekä paino- että verkkoviestintään. :Apogee Media onkin ohjelmistouutuus, joka kiinnostaa työkaluna muun muassa mainostoimistoja ja kaikenlaista julkaisutoimintaa harrastavia yrityksiä, kuten myös tämän lehden tekijöitä.

Share: