Työnkulkuun sujuvuutta Eskon uusilla ohjelmilla

4.9.2017 17:49Uutiset » Ohjelmistot
Kuva: Esko.

Ohjelmistotalo Esko lanseeraa Labelexpo-messuilla kaksi uutta valmissysteemiä etikettien tuotantoon. Eskon prepress-ratkaisuihin voi perehtyä jo tällä viikolla Jusslan Demopäivillä KTA:n tiloissa. KTA:n seminaariohjelma painottuu Eskon ohjelmistoihin.

Demopäivillä on vieraana Esko Graphic Systemsin järjestelmäasiantuntija Ishu Khurana. Seminaareissa käsitellään mm. työnkulun hallintaa ja pakkaussuunnittelun ohjelmia. KTA esittelee päivillä myös suurkuvatulostimia sekä laajaa materiaalivalikoimaa suurkuvatuotantoon ja offset-painamiseen.

Labelexpossa kuun lopussa Eskon osastolla esitellään monia innovatiivisia sovelluksia brändien omistajille ja etikettien valmistajille.

– Esittelemme ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat etikettien suunnittelua ja tuotantoa työnkulun kaikissa vaiheissa. Ratkaisumme lyhentävät läpimenoaikoja, vähentävät virheiden riskiä ja takaavat jatkuvasti korkealla pysyvän etikettien laadun, sanoo Eskon toimitusjohtaja Udo Panenka.

Eskon uudet valmissysteemit ovat projektien hallintajärjestelmä WebCenter Essentials for Labels sekä työnkulun automatisointijärjestelmä Automation Engine Essentials for Labels. Esko esittelee myös tytäryhtiöidensä kanssa täydellisen ratkaisun etikettien ja pakkausten tuotannon värinhallintaan.

Share: