Tuotetiedon hallintaan lisää kilpailua

7.12.2017 09:47Uutiset » Ohjelmistot
Kingdamin tiimiin kuuluvat Jarno Saarinen, Tuure Kaunisto sekä Joni Saari. Kuva: Grano.

Tuotetiedon hallintaan ja julkaisuautomaatioon on tarjolla uusia vaihtoehtoja. Grano aikoo tunkeutua markkinoille sisäisen startupin Kingdamin avulla.

Tuotetiedon hallinta ja siihen perustuva julkaisuautomaatio on tullut yrityksille yhä tärkeämmäksi verkkokaupan kasvaessa ja monikanavaisen markkinoinnin kehittyessä. Julkaisuautomaation avulla voidaan tehostaa merkittävästi markkinoinnin prosessia ja parantaa asiakaskokemusta.

Granon mukaan kiihtyvällä vauhdilla kasvava datan määrä, verkkokauppa sekä yritysten prosessien digitalisaatioon liittyvät hankkeet ovat luoneet valtavan kysynnän tuotetiedon rikastamisen ja hallinnan palveluille. Granon sisäinen startup Kingdam on ratkaisemassa näitä haasteita tuotekuvavetoisella tietojärjestelmäratkaisullaan.

Kyseessä on tuotekuvauksen, valaisuratkaisun ja PIM-järjestelmän (Product Information Management) yhdistävä kokonaisuus. Omaksi startupiksi Granon innovaatioyksikön kautta ponnistanut hanke on saanut alkunsa ongelmasta ja sen ratkaisusta, joka on monille Granon asiakkaille yhteinen. Asiakkaiden ekosysteemit voidaan rakentaa saumattomasti Emmin, Datacloudin ja Kingdamin ympärille ja vastata näin entistä paremmin asiakastarpeeseen.

PIM-järjestelmiä ja julkaisuautomaatiota ovat kehittäneet aiemmin Suomessa mm. Canter ja Crasman. Myös Solita ja CGI tarjoavat kotimaisiin ja ulkomaisiin järjestelmiin perustuvia ratkaisujaan tuotetiedon hallintaan.

Lue lisää tuotetiedon hallinnasta Print&Mediasta.

Reino Lantto

Share: