Tieto paperilta suoraan liiketoimintasovelluksiin

15.3.2011 10:00Uutiset » Ohjelmistot

Canon

Uusi älyskannusohjelmisto eCopy ShareScan 5 yhdessä Canonin uuden polven monitoimilaitteiden kanssa mahdollistaa tiedon viennin paperiasiakirjoista suoraan yleisimpiin liiketoimintasovelluksiin.

eCopy-ohjelmiston avulla Canonin monitoimilaitteet ja dokumenttiskannerit voidaan liittää osaksi yritysjärjestelmiä. Ohjelmisto mahdollistaa asiakirjojen jakelun sähköisessä muodossa, samoin niiden tehokkaan, helpon ja nopean käsittelyn. Uusi eCopy-versio integroituu periaatteessa kaikkiin dokumentinhallinta- ja yrityssovelluksiin.

Ohjelmiston vakio-ominaisuuksiin kuuluu myös yrityksessä käytettävien lomakkeiden työnkulun automatisointi. Esimerkiksi henkilöstö- tai taloushallintoon liittyvät paperidokumentit voidaan liittää suoraan yrityksen keskeisiin prosesseihin niiden sisältämän tiedon perusteella. Merkittävä etu on myös muunnettavuus: PDF-dokumentit voidaan muuttaa Office-ohjelmien kanssa yhteensopiviksi ja käsiteltäviksi sekä päinvastoin. Samoin paperidokumentit voidaan muuttaa suoraan esimerkiksi Word- tai Excel-muotoon.

Luottamuksellinen tieto rajattavissa pois

Ratkaisussa on otettu huomioon myös arkaluontoisten tietojen suojaaminen. Esimerkiksi luottokorttinumerot ja henkilötunnukset voi ohjelmallisesti rajata pois asiakirjoista skannauksen yhteydessä. Keskeisiä tietoja esimerkiksi sopimuksissa voi myös haluttaessa korostaa eri työkaluilla.

Tehokas työpari

Uusi eCopy-ohjelmisto on yhteensopiva Canonin uuden sukupolven imageRUNNER ADVANCE -monitoimilaitteiden ja useimpien keskeisten yrityssovellusten kanssa. Tämän ansiosta käyttäjä voi aloittaa tietojen tallennuksen ja käsittelyn viipymättä.

– Yhdistelmä helpottaa ja tehostaa toimistorutiineja merkittävästi. Paperiasiakirjat voi siirtää helposti siirtää sähköiseen muotoon yrityksen omiin järjestelmiin ja sen jälkeen jakaa tai muokata niitä käyttötarpeen mukaan, kertoo tuotemarkkinointipäällikkö Kai Aittomäki Canon Oy:stä.

Canon-ohjelmistot ja monitoimilaitteet toimittaa Canon Business Center -ketju ja valtuutetut jälleenmyyjät kautta maan.

Share: